Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Ми треба состав на тема "Неразбраниот збор од народот прилега на запечатен извор од кој никој не може да се напие".

Итно!

Нешто за влијанието на климатските промени врз живиот и растителниот свет ?
Ако има некој нешто нека прати по ПП :)

Ве молам ако имате нешто за малечката фадете да ми пратите сега. бидејки ми треба за утре.

Може ли некој да ми каже каде можам да најдам информации за настанувањето на Јужен Судан ?
Најдов јас нешто, ама мислам дека не е доволно, па ако може некој да ми помогне ќе му бидам многу благодарен !

Ми треба есеј за Демијан од Херман Хесе. Ако има некој нека ми прати ПП :)

Дај пишите нешто за странствувањата на Чајлд Харолд имам како есеј за утре :)

Не знаев кај да се обратам, затоа пишувам овде. Ми треба помош околу кратко составче на француски јазик. Ако има некој онлајн што добро го владее францускиот јазик, нека се јави на рапорт. :)

Некој дали има е-бизнис семинарска било која тема. Кој има ако може нека прати во порака. фала

Семинарски,Есеи,Магистерски,Докторати -Изработката е брза и квалитетна ,цените се достапни ,лесно можеме да контактираме ,а исто така доколку се потребни додатни материјали(презентации ,пресметки ,анализи....) ги добивате бесплатно.Контакт во приватна порака на сајтот или на мобилен -076-528-757 -Антонио

Дали некој може да ми најди или напиши есеј за состојбата на образованието во Македнија? Ми треба по педагогија.

Треба да опфаќа анализа на напредокот на училиштата од независноста до сега и споредба со состојбата на образованието во останатите балкански држави.

Значи другари ми е потреба помош од вас,треба да напишам нешто како есеј на следниве теми:
1.Физиолошко дејство на електричната струја врз организмот
2.Човековото тело генератор на електрична струја( да или не)

Н.В.Гогољ „Избор од расказите“ helppp mi tebaaa za utre ja ima li nekoj napisanooo .......???? :/
--- надополнето: 16 октомври 2012 во 20:37 ---
Н.В.Гогољ „Избор од расказите“ helppp mi tebaaa za utre ja ima li nekoj napisanooo .......???? :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom