Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Ве молам есеј за Ангелот на Света Софијаи Нерези Б.Конески, Раѓање на зборот и Очи од Шопов
--- надополнето: 25 октомври 2012 во 09:34 ---
Анализа треба за горните песни од Конески и Шопов. Со стилски фигури, тема, идеја, стих, рима и сл.

Ако може материјал или семинарска за Тема Тероризмот на балканот и Македонија..
Итно ми е браќа и сестри..:place:

Ве молам можете ли да ме снабдите со семинарска на тема "Монетарна политика на Република Македонија" ? Фала... :)

Здраво ми треба помош за состав за писмена по Македонски јазик на тема "Во животот нема 2ро полувреме како во спортот."
Слабо ми одат овие теми затоа ве замолувам за помош.

Ми треба есеј на темите:
1.Симболиката и алегоријата во "Пеколот" со посебен осврт кон "Воведната песна".
2.Колоритот од ликови и карактери во новелите "Декамерон" од Бокачо.
3.И во најсиромашните колиби се раѓаат благородни и големи умови.

Ако има некој нешто нека ми прати во пп.

ИТНО!

Ако може материјал или семинарска за Тема Тероризмот на балканот и Македонија..
Итно ми е браќа и сестри..:place:...
Никој не сака да помогне...???

Да не има некој правено/ направено семинарска на тема Убавина?Може некој да ми даде или помогне?
Фала однапред :)

Dali moze da se najde seminarska na tema
"Извештај на парични текови" po predmetot Сметководство.. Хитно е!!!!!!

Продавам 4 писмени работи за трета година средно на тема : Клетници - Виктор Иго, Гарванот - Едгар Алан По, Странствувањето на Чајлд Харолд - Џорџ Гордон Бајрон и Страдањата на младиот Вертер - Гете . Заинтересираните нека пишат во инбокс . :)

Има некој што знае француски? Ако сака некој да ми напише состав на француски, на теми ,,Што би правела кога би била градоначалник", ,,Што би правела да работам во радио или телевизија" и ,,Што би правела кога би била богата". Составите не треба да бидат многу голем, околу 8-9 реченици. Ако би можело тоа да биде побрзо, пошто ми требаат за утре. Благодарам однапред! :D

Дечки да не има некој семинарска на тема "металографија, металографски испитувања" , или некаков материјал на оваа тема што ќе ми биде од помош?
народе ми требаа есеј за писмена работа
имам 3 есеја што од тие три барем еден да имам
првиот е
-Идеална љубов кон лаура (канционерот-франческо петрарха)
вториот е
-Симболиката и алеголијата прецтавени во делото "Пеколот"
третиот е
-Стилот и значењето на "Џовани Бокачо"(Декамерон)
Ако знае некој нешто за овие теми ве молам да ми кажете затоа што итно ми е многу :)
vi blagodaram

Ми треба семинарска за методи за решавање на системи равенки со примери (по можност решени во matlab). Ако има некој нешто слично или ако знае нешто во врска со темата нека пише

Треба да направам кратка проектна задача за човечки капитал, ама не можам да најдам никакви податоци на интернет. Ако некој има некакви податоци нека пише. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom