Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Ако има некој состав,есеј,семинарска на следниве теми:
1.Безбедност во туризмот
2.Маркетинг во туризмот
3.Психологија во туризмот

Помош ве молам ми треба есеј на која било тема на која имате на таа. И фала многу

Ај ако сака некој нека ми прати семинарска на било која тема да видам како изгледа, пошто треба да правам а првпат ми е :D

ми требаат состави за: содржина од "Парите се отепувачка" и од "Печалбари" и ликот на Чорбаџи Теодос...ми требаат најкасно до понеделник.. фала однапред

Потекло на антибиотици во мед, ако има некој да ме насочи кај да барам, 2-3 дена ништо не можам, не е битно дали е на англиски. Фала однапред.

Потекло на антибиотици во мед, ако има некој да ме насочи кај да барам, 2-3 дена ништо не можам, не е битно дали е на англиски. Фала однапред.

Јас имам над 60 страни,сештотитреба за нив,нарочито ако го поврземе со антраксчума
биоагенси,уствари тоа непотребно ќе комплицира.

Во Кавадарци енологија факултет има или сум разбрал грешно па фармација е?

Само кажи колку ракија частиш?

Плус црвеа ѓаолца си :D

Јас имам над 60 страни,сештотитреба за нив,нарочито ако го поврземе со антраксчума
биоагенси,уствари тоа непотребно ќе комплицира.

Во Кавадарци енологија факултет има или сум разбрал грешно па фармација е?

Само кажи колку ракија частиш?

Плус црвеа ѓаолца си :D
У Кавададарци има енологија, туку ја студирам на ПМФ биохемија и сеа ми треба за семинарска слабо некако по нет да најдам. Некако да ме упатиш по нет кај да барам ? Некои автори, да не знаеш ? Или па ако ти е тука книгата, а си од Скопје може да ми ја дадеш ?
За ракија не е проблем :D

Ima nekoj nesto za prosvetitelstvoto vo makedonija ili pak znacenjeto na mak naroden jazik? Ne mora cel sostav moze i nekoe malo delce voved ili nekolku glavni recenici nemam inspiracija od kade da pocnam :)))) fala odnapred, forumdzii :D

Ај некој ако има нешто материјал за клеточен ѕид кај бактериите и влијание на различни антибиотици на нив... видови антибиотици начин на дејство и сл... Или уште подобро готова семинарска :) Потребно ми е за микробиологија со паразитологија..

Фала ви однапред :)

Има некој семинарска на било која тема од областа на хигиената? На пр: хасап систем, радиоактивно зрачење, болести поврзани со храна, аерозагадување, диететски испитувања, контрола на безбедна храна и сл...
Фала однапред

Има некој семинарска на било која тема од областа на хигиената? На пр: хасап систем, радиоактивно зрачење, болести поврзани со храна, аерозагадување, диететски испитувања, контрола на безбедна храна и сл...
Фала однапред

за кој факултет.. имам нешто микробиологија на храна....

Ми требаат состави на тема : „Споредба меѓу Доста и Митра од Крпен Живот“ и „Споредба меѓу Глигор и Арсо од Пустина“ !!!!!!! фала многу!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom