Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки ако има некој да ми прати некој состав за било која од темиве би му бил многу благодарен. Би ги прочитал али многу сум краток со време и имам премногу за учење овие денови така да добро би ми дошла мала помош. :)

Диво месо - Горан Стефановски или
Црнила - Коле Чашуле

Дечки дане ви се наоѓа некој есеј за „Улица“ од Славко Јаневски и „Крпен Живот“ од Стале Попов? :)

ми треба состав за слово за празниците и за Јордан Хаџи Константинов-Џинот а

Може ли некој да ми помогне некој за писмени за мак. просветителство, Синаитски,Крчовски,Пејчиновиќ и Џинот... фала

Дечки ако има некој да ми прати некој состав за било која од темиве би му бил многу благодарен. Би ги прочитал али многу сум краток со време и имам премногу за учење овие денови така да добро би ми дошла мала помош. :)

Диво месо - Горан Стефановски или
Црнила - Коле Чашуле
http://www.sakamknigi.mk/index.php?option=com_k2&view=item&id=916:црнила-коле-чашуле&Itemid=6

Несум баш добра во граматика по Англиски па ако може да ми го решите ова:
gramatika.jpg
Благодарам однапред :)
Поздрав ;)

Plans, intentions, predictions (based on what u see, hear etc) е со гоинг ту, другото е вилл и вонт.
повторливо дејство - P.S. tense.

не, скоро ниедно.

helpp...mi treba sostavi za K.Miladinov , Rajko Zinzifov i Grigor Prlicev ...........:) plssssssss

Да не има некој семинарска по малолетничко казнено право и малолетничка деликвенција да ми позајми ??
Благодарам однапред.

Дами и господа :D да не има некој по некоја случајност било каква семинарска за Кочо Рацин... ми треба за побрзо време ако е можно :)
Фала унапред.Поздрав :) ;)
--- надополнето: 12 мај 2012 во 17:07 ---
Дами и господа :D да не има некој по некоја случајност било каква семинарска за Кочо Рацин... ми треба за побрзо време ако е можно :)
Фала унапред.Поздрав :) ;)

Може ли некој да ми даде состав на тема лицемерство?

Фала однапред. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom