пратено по ППСоставот треба да има околу 2 страни ( А4 формат ) и ми треба за понеделник, најдоцна за вторник.
Можеш да го напишиш?
Јас имам над 60 страни,сештотитреба за нив,нарочито ако го поврземе со антраксчумаПотекло на антибиотици во мед, ако има некој да ме насочи кај да барам, 2-3 дена ништо не можам, не е битно дали е на англиски. Фала однапред.
У Кавададарци има енологија, туку ја студирам на ПМФ биохемија и сеа ми треба за семинарска слабо некако по нет да најдам. Некако да ме упатиш по нет кај да барам ? Некои автори, да не знаеш ? Или па ако ти е тука книгата, а си од Скопје може да ми ја дадеш ?Јас имам над 60 страни,сештотитреба за нив,нарочито ако го поврземе со антраксчума
биоагенси,уствари тоа непотребно ќе комплицира.
Во Кавадарци енологија факултет има или сум разбрал грешно па фармација е?
Само кажи колку ракија частиш?
Плус црвеа ѓаолца си
за кој факултет.. имам нешто микробиологија на храна....Има некој семинарска на било која тема од областа на хигиената? На пр: хасап систем, радиоактивно зрачење, болести поврзани со храна, аерозагадување, диететски испитувања, контрола на безбедна храна и сл...
Фала однапред
za medicinski fakultet po predmetot higiena mi treba... aj pusti ako ne da vidam mozi ke vrsi rabotaза кој факултет.. имам нешто микробиологија на храна....