SELECT Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
walker_girl напиша:
Во четвртокот беше славењето на 2 години од отварањето на select, т.е роденденот.
Огнометот беше лудницааа!!! :)

па што не кажете порано луѓе да се спремиме и да дојдеме и да се ижуркаме и ние цццццццццц:pishtoldz

еј стварно шмрк...а баш сакав да идам..ај ќе биде летово!:wink:

Flik напиша:
па што не кажете порано луѓе да се спремиме и да дојдеме и да се ижуркаме и ние цццццццццц:pishtoldz
Абе не знаев и јас порано, истиот ден слушнав и се бапнав у select :je: :) А додека траеше огнометот бев во дворот од гимназијата и играв кошарка :pos: беше интересно од таму да се набљудува :kez:

Абе на Селект тој огнометот, мамата, од памет ме извади. Беше на полноќ, кај мене дома отворени прозори и почна да пука одеднаш, а јас на компјутерот си форумишем...

чисто информативно ако некој реши да доаѓа накај селект

понеделник има машки стриптиз

вторник има караоке шоу

среда има ретро од 60 и 70 години

четврток има текила парти 1 метро= 150 денари

петок, сабота и недела стандардно нема ништо у понудата само 2-3 танчерки за нас машките и 1 танчер за женската популација.

srumica vi idam sea na vikend kazete kaj vi e najbolje u strumica.

Tonchie напиша:
Одлична идеја Дивајн, уште да се најдеше некој јуна кој сето тоа ќе го организира, основните работи, (датум и слично, да резервира). Па после да се пријават други јунаци кои ќе отидат таму.

ја можам да ви резервирам на вујко ми е едниот сопственик така да само кажете нема проблем
инаку кафичот е лудница како процес каков колосеум и што ти знам уште што
селект е 100 пати поголем од процес така да... вие одлучете

СЕЛЕКТ е добар само многу гужва има:toe:

Daj be luge stavete uste nekoja slika od diskotekava da ja vidam.Vaka super mi izgleda,ama mislam deka nema sporedba so novata sto ja otvorija vo Bitola.

Прекрасно местенце, супер музика и све али многу гужва, прилично селски у душа народ, шмизличиња, „крем” и слични ствари... што знам??? многу и не ме влечи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom