Струмикс
Еден...не го знаеш!
- Член од
- 9 декември 2005
- Мислења
- 13.811
- Поени од реакции
- 3.348
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Кога сакате собиранка-тогаш може.На 300 м од мене е.Идам обавезно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Море не да се сушите треба да се досушите:star:divine напиша:Кикикикикики и ти си за? Мх, мх, мх! Ако не си играш со моето слабо срце ајде да се заангажираме да собереме луѓе и да се изнажуркаме. Прибидејќи сум озбилна пишувај приватни пораки да договараме завери за убедување!:cug: :je:
Него Наташа ... да исушиме до тогаш? За тебе специјално три вечери ќе се журкаме нахнадно ... дијал?:je:
Наташа напиша:Море не да се сушите треба да се досушите:star:
А шо е со моето слабо срца а?Да читам како се журкате во Струмица а јас тука:nesvest:
НЕ МОЖЕ!
А за тродневната журка прифакам беѕ око да ми трепне!!!!
kikiki напиша:Ako treba i edno nedelna zurka ke organizirame za tebe koga ke si dojdes, daj nekoj od Strumicani neka ne pokani prvo, nepokaneti ne se odi
:kez:
Наташа напиша:А за тродневната журка прифакам беѕ око да ми трепне!!!!
Но проблемоThA-BiTcH напиша:АААА а децата кој ќе ти ги чува?
Ај ќе ни ги даеш на нас помалите од форумов ќе ги забављаме!
Диал?:kez::kez:
-Да се оправам малце од ова виросанава состојба и одма почнувам со планови за една убава забава таму. Ако се стварно тие цени...лелееее што ќе биде:je:Aceva напиша:Не видов дали некој ги спомна цените. Кафето 20, а вотката 50 денари. Ја носев цела група со мене, дел странцови. Се сневидоа од пиење и не можеа да си ги дотрошат парите.
Бравос за Селект и струмичани.
Наташа напиша:Но проблемо![]()
Ама пази се предлогот го прифакам како озбилен(непој после е мене стомак ме боли,е мене ми дојде....)има да ги пазите и мазите недела дена
![]()
![]()
![]()
![]()
Ја и ти, на бања - во Цар Самоил. Ем мрсолите да ги истресеме, ем реума да излечиме, а навечер нервите да си ги понегуваме во Селект.Mandrak напиша:-Да се оправам малце од ова виросанава состојба и одма почнувам со планови за една убава забава таму. Ако се стварно тие цени...лелееее што ќе биде:je:
Мистичен напиша:Лешпери, рачунајте и на мене!
Скопскиот огранок да се организира деноиве на кафе, да падне договор, па да се синхронизираме со Струшко - Охридското лоби и да напраиме заеднички десант на Струмица!![]()
без мене да не сте поцнале сакам да ме информирате поздрав