Море не да се сушите треба да се досушите:star:divine напиша:Кикикикикики и ти си за? Мх, мх, мх! Ако не си играш со моето слабо срце ајде да се заангажираме да собереме луѓе и да се изнажуркаме. Прибидејќи сум озбилна пишувај приватни пораки да договараме завери за убедување! :cug: :je:
Него Наташа ... да исушиме до тогаш? За тебе специјално три вечери ќе се журкаме нахнадно ... дијал?:je:
Ako treba i edno nedelna zurka ke organizirame za tebe koga ke si dojdes, daj nekoj od Strumicani neka ne pokani prvo, nepokaneti ne se odiНаташа напиша:Море не да се сушите треба да се досушите:star:
А шо е со моето слабо срца а?Да читам како се журкате во Струмица а јас тука:nesvest:
НЕ МОЖЕ!
А за тродневната журка прифакам беѕ око да ми трепне!!!!
Дијал ... ајде чекаме на покана, а дотогаш да се навратиме на темата ... сепак малку ја забегавме, мамата :kez:kikiki напиша:Ako treba i edno nedelna zurka ke organizirame za tebe koga ke si dojdes, daj nekoj od Strumicani neka ne pokani prvo, nepokaneti ne se odi
:kez:
АААА а децата кој ќе ти ги чува?Наташа напиша:А за тродневната журка прифакам беѕ око да ми трепне!!!!
Но проблемо Ама пази се предлогот го прифакам како озбилен(непој после е мене стомак ме боли,е мене ми дојде....)има да ги пазите и мазите недела денаThA-BiTcH напиша:АААА а децата кој ќе ти ги чува?
Ај ќе ни ги даеш на нас помалите од форумов ќе ги забављаме!
Диал?:kez::kez:
-Да се оправам малце од ова виросанава состојба и одма почнувам со планови за една убава забава таму. Ако се стварно тие цени...лелееее што ќе биде:je:Aceva напиша:Не видов дали некој ги спомна цените. Кафето 20, а вотката 50 денари. Ја носев цела група со мене, дел странцови. Се сневидоа од пиење и не можеа да си ги дотрошат парите.
Бравос за Селект и струмичани.
диал!:je:Наташа напиша:Но проблемо Ама пази се предлогот го прифакам како озбилен(непој после е мене стомак ме боли,е мене ми дојде....)има да ги пазите и мазите недела дена
Ја и ти, на бања - во Цар Самоил. Ем мрсолите да ги истресеме, ем реума да излечиме, а навечер нервите да си ги понегуваме во Селект.Mandrak напиша:-Да се оправам малце од ова виросанава состојба и одма почнувам со планови за една убава забава таму. Ако се стварно тие цени...лелееее што ќе биде:je:
Мислеше без тебе ќе киднеме? Ц ц ц! Ајде огранок организирајте се и кажете што ќе пресечете!:je: :cug:Мистичен напиша:Лешпери, рачунајте и на мене!
Скопскиот огранок да се организира деноиве на кафе, да падне договор, па да се синхронизираме со Струшко - Охридското лоби и да напраиме заеднички десант на Струмица!
Копи, по некое непишано правило, не би требало да се понудиш за некаква организација од таму???без мене да не сте поцнале сакам да ме информирате поздрав