Сексуалниот живот на Кико (Идол)

• Креатор на темата Креатор на темата Божино
  • Време на започнување Време на започнување
Само и водителов не го коментирате, не е ништо помала гнаса од клингонецот...по гласот личи и тој како да скока на рингли...

Да не беше толку нервозен и очаен да изглуми кул со брзи одговори и вештачко смеење и тресење, новинарот ќе беше глупиот и прилогот воопшто. Вака, и двата се фејл.

Ѓубре сум :icon_lol:, коментирам видео шо не ми е гледано. Ај од Еднооки нешто :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Иде Кико покрај тебе
пази да те не поебе
гаси рингла, пази газ
има Кико меѓу нас.

Абе кога не се уклучуваше форумот, викам кико го има прегреено бидејќи многу го хејтаме :D
--- надополнето: 16 август 2013 во 15:12 ---
Одиш кај девојка ти гледаш рингла пуштена на кец... КАЈ СЕ КРИЕ МОРИ ОВЦО КАЖУВАЈ МАМИЦАТА НЕГОВА!

Децата на Кико би се викале Димче , Жарко или Огнен

Што си пее Kiko кога ќе му раскине девојката ?
► Собира си ринглата и дим да ме њама

Идам да си варам кафе, и ставам ѓезва на РИНГЛА и одма ми светка Кико... Тргам ѓезвето, гасам ринглата... Сладолед ќе јадам!

Христијан Ринглоплескач Тодороски

Ako devojkata na Kiko rodi crnce..znaeme deka e od ringlata.

Налетав на сликава на ФБ. Дескрипшнот гласеше: Рингли во критична состојба :pos::pos:
1146470_569267756465451_400548238_n.jpg

Едит: Како го тролаа твитерџиите:

1. Ние двајца многу можевме, но рингла немавме …
2. Кико брат, ние шо сме на плин шо да праиме … ?
3. Не го нервирајте Кико оти ќе почне да ебава на скара !
4. Кико не клеца у недела, слаба му е струјата.
5. Од утре во производство ” ПРОТИВПОЖАРНИ КОНДОМИ”
6. Децата на Кико: Жарко, Огнен и Димче.
7. Шо му е предигра на Кико ? – Горење со упаљач !
8. – Изгорев на сонце !- Лажеш курво кај Кико на рингла си седела !
9. Како се удвара Кико на девојка? – Срце, шо марка ти е шпоретот ?
10. Кај беше вчера?- Со Кико. – Сврти гзот да видам!

Детево е производ на легендарниот скопски снобизам и лажирање до бесвест!
Всушност,тој се има предадено на снобовската струја и веќе и да сака не може да "искочи" надвор од тој магичен круг!
Како малце повозрасен човек,ги паметам скопските деца кои летуваа на бугарското приморје,а тоа беше во средината на 90-те од минатитот век,поголеми лажговци и фолиранти не бев видел и слушнал до тогаш,според нивните муабети тие ги имаа поебано скоро сите туристки(бугарки и русинки) а додека го збореа тоа,се убацуваа со реплики од нивниот сексуален живот во Скопје на којшто би можел да им позавиди и легендарниот Peter North!
Стилот на зборење им беше ист како на овој Кико,а можеби и бетер!
Всушност,во Скопје најглавно меѓу тинејџерите е фолирањето и лажењето,тоа им е како главен градски спорт,на некои им се пренесува и подоцна во животот и си продолжуваат со ваквата Кико-шема иако се во доцните 20-ти или средни 30-ти години,ова ви го кажувам од пракса и ми е проверено 100%.Така да,драги мои скопјани,намалете малце од тоа снобизмот,лажењето и фолирањето,пошто и онака веќе никој не ве зема за сериозно,се познавате од километар кога го правите тоа,ова најдобронамерно,во име на доброто воспитување и правилното развивање како личности на нашава македонска младина,поздрав! ;)

што има врска ова со скопјани кога ринглистов е од прилеп

Всушност,тој се има предадено на снобовската струја и веќе и да сака не може да "искочи" надвор од тој магичен круг!
Како малце повозрасен човек,ги паметам скопските деца кои летуваа на бугарското приморје,а тоа беше во средината на 90-те од минатитот век,поголеми лажговци и фолиранти не бев видел и слушнал до тогаш,според нивните муабети тие ги имаа поебано скоро сите туристки(бугарки и русинки) а додека го збореа тоа,се убацуваа со реплики од нивниот сексуален живот во Скопје на којшто би можел да им позавиди и легендарниот Peter North!
Всушност,во Скопје најглавно меѓу тинејџерите е фолирањето и лажењето,тоа им е како главен градски спорт,на некои им се пренесува и подоцна во животот и си продолжуваат со ваквата Кико-шема иако се во доцните 20-ти или средни 30-ти години,ова ви го кажувам од пракса и ми е проверено 100%.Така да,драги мои скопјани,намалете малце од тоа снобизмот,лажењето и фолирањето,пошто и онака веќе никој не ве зема за сериозно,се познавате од километар кога го правите тоа,ова најдобронамерно,во име на доброто воспитување и правилното развивање како личности на нашава македонска младина,поздрав! ;)

Од Прилеп е.

Друже, овој ти е Прилепчанец. Секад ние скопјаните сме биле проблемот, аман, досадни сте. :facepalm:

And once again... му успеа целта да си ја врати славата, вака или онака.. ќе се полнат страниците со исмевања и коментари на ова интервју кое треба да бидеш приглуп да не сфатиш дека е намерно сценирано да испадне шупак и да му биде интересен на публиката. Свака ви част што му го дигнавте рејтингот, врти сучи слава пак си доби :cautious:
Е шо не ќе напрат за неа :facepalm:

Готово крај! Го сакатија :pos:

нешто као, if you can't beat them, join them? :icon_lol:

And once again... му успеа целта да си ја врати славата, вака или онака.. ќе се полнат страниците со исмевања и коментари на ова интервју кое треба да бидеш приглуп да не сфатиш дека е намерно сценирано да испадне шупак и да му биде интересен на публиката. Свака ви част што му го дигнавте рејтингот, врти сучи слава пак си доби :cautious:
Е шо не ќе напрат за неа :facepalm:

Што слава? Да не прави песни нешто? Ќе му се исмееме на ова, и за 1 недела никој нема ни да го памти, освен тие малите девојчиња.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom