Сексуалниот живот на Кико (Идол)

• Креатор на темата Креатор на темата Божино
  • Време на започнување Време на започнување
Смејте се вие, се е тоа маркетинг... Сеа заштитно лице на Горење ќе биде.

#ЖГ #ЖГ #ЖГ
iVx3J3jgCni8P.gif

Каков црн маркетинг, не е ова Америка, па со било каков маркетинг да се фаќаат пари...

Дечково се изглупира за сите пари, бисер до бисер нареди...
Ми се свиѓа што стануваме вирална околина, и што вакви работи се исмејуваат до тој степен што и самиот, Ринглаш, сфати колкава глупост направи...

Не знам како ми излезе у Feed's сабајле на ФБ, ама видеото имаше само 50-тина прегледи, го постирав на еден автомобилистички форум, и сега гледам над 10 000 прегледи...

Иначе, прееска слушам другар и вика на девојка му:
- Ke дојдеш вечер да се рингламе?

У несвест паѓање...

Детево е производ на легендарниот скопски снобизам и лажирање до бесвест!
Всушност,тој се има предадено на снобовската струја и веќе и да сака не може да "искочи" надвор од тој магичен круг!
Како малце повозрасен човек,ги паметам скопските деца кои летуваа на бугарското приморје,а тоа беше во средината на 90-те од минатитот век,поголеми лажговци и фолиранти не бев видел и слушнал до тогаш,според нивните муабети тие ги имаа поебано скоро сите туристки(бугарки и русинки) а додека го збореа тоа,се убацуваа со реплики од нивниот сексуален живот во Скопје на којшто би можел да им позавиди и легендарниот Peter North!
Стилот на зборење им беше ист како на овој Кико,а можеби и бетер!
Всушност,во Скопје најглавно меѓу тинејџерите е фолирањето и лажењето,тоа им е како главен градски спорт,на некои им се пренесува и подоцна во животот и си продолжуваат со ваквата Кико-шема иако се во доцните 20-ти или средни 30-ти години,ова ви го кажувам од пракса и ми е проверено 100%.Така да,драги мои скопјани,намалете малце од тоа снобизмот,лажењето и фолирањето,пошто и онака веќе никој не ве зема за сериозно,се познавате од километар кога го правите тоа,ова најдобронамерно,во име на доброто воспитување и правилното развивање како личности на нашава македонска младина,поздрав! ;)

Поголем сеирџија од Македонскиот народ нема на Светов, па и колку сте креативни човек да умре од смеа. Секоја чест, така треба како инаку ќе му дојде паметот дека треска глупости :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom