M
Mila3
Гостин
Ма имате вие цели албуми од мочалата не се сликани специјално за мене сигурнободи одделил за тебе време да го слика кубуро и ти лоша слика за тоа викаш?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ма имате вие цели албуми од мочалата не се сликани специјално за мене сигурнободи одделил за тебе време да го слика кубуро и ти лоша слика за тоа викаш?
За аватарот Рон, пример тебе џабе ти е и најсекси текст да напишеш ко ќе те види на сликичката.... ја да сум ќе пукнам од смеење освен ако не одиш на тактика им го будиш мајчинскиот инстинкт и додека цицаш млекце им се убутуваш.. подубоко?боди одделил за тебе време да го слика кубуро и ти лоша слика за тоа викаш?
За аватарот Рон, пример тебе џабе ти е и најсекси текст да напишеш ко ќе те види на сликичката.... ја да сум ќе пукнам од смеење освен ако не одиш на тактика им го будиш мајчинскиот инстинкт и додека цицаш млекце им се убутуваш.. подубоко?
Асексуалец, тоа и сликичката кажува. Туку прати малку, за Владе е работава а можда ќе смени мислење и за Боди, нема смисла романкава спондилоза ќе добие. Мила го доби ли инфото за неа?Зоки, ич не ме боли како ќе ме види некој. Не сум ја како тебе да глумам форумски шаман и да глумам џентламен. Тебе ко те прашуваат што правиш, сигурно им велиш еве гланцам пички, им ја кревам малце самодовербата со надеж некоја да се смилува.
Нема инфо уште не му се дава на БодиАсексуалец, тоа и сликичката кажува. Туку прати малку, за Владе е работава а можда ќе смени мислење и за Боди, нема смисла романкава спондилоза ќе добие. Мила го доби ли инфото за неа?
Утре, можда вечер ја поздравува.Нема инфо уште не му се дава на Боди
А што мислиш да го викнете дембелот @Диле Јоргачев екс Наќо злочестиот, наместо Владе!?Утре, можда вечер ја поздравува.
Туку дај ти пази како ги одбиваш овие у сандучето, одма почнаа да се жалат од твојта тема у драга кајгана.
Не сум бе толку лоша за да се жалат од мене баш си сум фина и културна и кога ке ги одбијамУтре, можда вечер ја поздравува.
Туку дај ти пази како ги одбиваш овие у сандучето, одма почнаа да се жалат од твојта тема у драга кајгана.
Не, жал ми е за Диле, он нели гледаш е веќе у години со бркови и у кафана подалеко од жената. Уште јас му фалам. Не знам само со кој памет и пишал на Мила со таква сликичка.А што мислиш да го викнете дембелот @Диле Јоргачев екс Наќо злочестиот, наместо Владе!?
Вака така се уплашија изгледа сите денес мирно еНе, жал ми е за Диле, он нели гледаш е веќе у години со бркови и у кафана подалеко од жената. Уште јас му фалам. Не знам само со кој памет и пишал на Мила со таква сликичка.
Спремни се да слушаат, Владе ни кажа дека чита а и другите. Сега повели кажи ни како се погодува нервот со зборови.Вака така се уплашија изгледа сите денес мирно е
Има ли по зумер пост од ова.Дааа како неееее,
посебно после fight па ќе ја блокнам па ќе ми пише на Whatsapp sexting со сликички некои и клипче па ја као не бе не пали више ова , па ќе ја одблокирам на Messenger вечерта па ќе се возбудеме со voice message па ќе дојде like a virgin ќе се смиреме и така на секој месец-два![]()
Спремни се да слушаат, Владе ни кажа дека чита а и другите. Сега повели кажи ни како се погодува нервот со
Гледам ја Мила дека тешко ти да ми помогнеш у мојте заложби да го опрајме машкио род и изгледа ќе морам за Владе нова тема да отварам. Шо бидна со @Ingvar ?Без DICKPIC на профилна за старт доста е толку !!!
Не ми е тешкоГледам ја Мила дека тешко ти да ми помогнеш у мојте заложби да го опрајме машкио род и изгледа ќе морам за Владе нова тема да отварам. Шо бидна со @Ingvar ?