Секстинг

• Креатор на темата Креатор на темата Mila3
  • Време на започнување Време на започнување
Знаеш што, се јави другар ти ,ај да видиме дали вредеше за толку фалење ,мислам мајка му го нема фалено толку кај идната снаа колку ти што го пофали .
Уморен бил од Романката
Во ред, признавам малку претерав со фалењето, слаба точка ми е, но еве и малку да го критикувам.

@мкд владе Немој никогаш да ја правиш грешката на Боди, да и се јавиш со цел да ја задоволиш - уморен.

Во ред, признавам малку претерав со фалењето, слаба точка ми е, но еве и малку да го критикувам.

@мкд владе Немој никогаш да ја правиш грешката на Боди, да и се јавиш со цел да ја задоволиш - уморен.
Значи ако не си сигурен немој да препорачуваш другпат си рушиш репутација жити се
А @мкд владе очигледно е дека не го интересира секстинг не му врши притисок за џабе

Значи ако не си сигурен немој да препорачуваш другпат си рушиш репутација жити се
А @мкд владе очигледно е дека не го интересира секстинг не му врши притисок за џабе
Хело Кити со сигурност не ти го препорачувам.
Не дека Владе не сака, малку е љут што не знае како.

Ма видов дека Китти пишал во темата си реков некоја девојка собра храброст да пише се израдував ама ништо
Инаку да ви кажам жените се подобри во секстинг од вас мажите од искуство
А за Владе па ке гоо научиме

Инаку да ви кажам жените се подобри во секстинг од вас мажите од искуство
Разбирливо, како жени си ги знаете точките многу подобро и поубаво се осеќате како да се задоволите.

Последно уредено:
Дали практикувате секстинг?

Дали ве возбудува секстинг?

Дали секстингот со друга личност, а доколку сте во врска го сметате за неверство?

Ваши мислења?

да

@Диле Јоргачев си и пуштил ли и ти некоја дик пик од *печурката на вљубената?

Ја, знаете, сум пуштал и на другари и на другарки. :cool::kruna:

1* Печурка (деградадирачки збор за машкиот орган, посебно користен за мажи кои неможат да си го видат чичо од салото на мево. #PigHag #СвинскаПровиснатост)

1* Печурка (деградадирачки збор за машкиот орган, посебно користен за мажи кои неможат да си го видат чичо од салото на мево. #PigHag #СвинскаПровиснатост)
Не знам В, ја па многу пазам кога им праам реалити чек, никогаш не се опуштив до овој твој левел.

да

Ја, знаете, сум пуштал и на другари и на другарки. :cool::kruna:

Ако и го натопурам ке ме молиш за уште еднаш,или па ѕиркај и дркај

Знаеш што, се јави другар ти ,ај да видиме дали вредеше за толку фалење ,мислам мајка му го нема фалено толку кај идната снаа колку ти што го пофали .
Уморен бил од Романката
Автоматски споено мислење:

Темата е супер само не знам зошто им е позабавно да ми пишуваат пораки од колку да пишат нешто овде
Срамежливи сте биле вие мажите
Се разбира да не ме сфатат погрешно и дамите очекувам некоја храбра да пише истотака
Нема. У денешно време ретки се храбрите. Поготово да пишат нешто во јавност. Иначе може да се запознаеме. Може да смислиме некоја тема и од оваа поинтересна дда склопиме, повели во дм ако си ЗА некоја таква идеја

Нема. У денешно време ретки се храбрите. Поготово да пишат нешто во јавност. Иначе може да се запознаеме. Може да смислиме некоја тема и од оваа поинтересна дда склопиме, повели во дм ако си ЗА некоја таква идеја
Ah, you sweet summer child...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom