Секстинг

• Креатор на темата Креатор на темата Mila3
  • Време на започнување Време на започнување
боди одделил за тебе време да го слика кубуро и ти лоша слика за тоа викаш?
За аватарот Рон, пример тебе џабе ти е и најсекси текст да напишеш ко ќе те види на сликичката.... ја да сум ќе пукнам од смеење освен ако не одиш на тактика им го будиш мајчинскиот инстинкт и додека цицаш млекце им се убутуваш.. подубоко?

За аватарот Рон, пример тебе џабе ти е и најсекси текст да напишеш ко ќе те види на сликичката.... ја да сум ќе пукнам од смеење освен ако не одиш на тактика им го будиш мајчинскиот инстинкт и додека цицаш млекце им се убутуваш.. подубоко?

Зоки, ич не ме боли како ќе ме види некој. Не сум ја како тебе да глумам форумски шаман и да глумам џентламен. Тебе ко те прашуваат што правиш, сигурно им велиш еве гланцам пички, им ја кревам малце самодовербата со надеж некоја да се смилува.

Зоки, ич не ме боли како ќе ме види некој. Не сум ја како тебе да глумам форумски шаман и да глумам џентламен. Тебе ко те прашуваат што правиш, сигурно им велиш еве гланцам пички, им ја кревам малце самодовербата со надеж некоја да се смилува.
Асексуалец, тоа и сликичката кажува. Туку прати малку, за Владе е работава а можда ќе смени мислење и за Боди, нема смисла романкава спондилоза ќе добие. Мила го доби ли инфото за неа?

Асексуалец, тоа и сликичката кажува. Туку прати малку, за Владе е работава а можда ќе смени мислење и за Боди, нема смисла романкава спондилоза ќе добие. Мила го доби ли инфото за неа?
Нема инфо уште не му се дава на Боди

Нема инфо уште не му се дава на Боди
Утре, можда вечер ја поздравува.
Туку дај ти пази како ги одбиваш овие у сандучето, одма почнаа да се жалат од твојта тема у драга кајгана.

Туку дај ти пази како ги одбиваш овие у сандучето, одма почнаа да се жалат од твојта тема у драга кајгана.
А што мислиш да го викнете дембелот @Диле Јоргачев екс Наќо злочестиот, наместо Владе!?

;)
Не сум бе толку лоша за да се жалат од мене баш си сум фина и културна и кога ке ги одбијам:D;)

А што мислиш да го викнете дембелот @Диле Јоргачев екс Наќо злочестиот, наместо Владе!?
Не, жал ми е за Диле, он нели гледаш е веќе у години со бркови и у кафана подалеко од жената. Уште јас му фалам. Не знам само со кој памет и пишал на Мила со таква сликичка.

Не, жал ми е за Диле, он нели гледаш е веќе у години со бркови и у кафана подалеко од жената. Уште јас му фалам. Не знам само со кој памет и пишал на Мила со таква сликичка.
Вака така се уплашија изгледа сите денес мирно е

Вака така се уплашија изгледа сите денес мирно е
Спремни се да слушаат, Владе ни кажа дека чита а и другите. Сега повели кажи ни како се погодува нервот со зборови.

Дааа како неееее,
посебно после fight па ќе ја блокнам па ќе ми пише на Whatsapp sexting со сликички некои и клипче па ја као не бе не пали више ова , па ќе ја одблокирам на Messenger вечерта па ќе се возбудеме со voice message па ќе дојде like a virgin ќе се смиреме и така на секој месец-два :D
Има ли по зумер пост од ова.

Без DICKPIC на профилна за старт доста е толку !!!
Гледам ја Мила дека тешко ти да ми помогнеш у мојте заложби да го опрајме машкио род и изгледа ќе морам за Владе нова тема да отварам. Шо бидна со @Ingvar ?

Гледам ја Мила дека тешко ти да ми помогнеш у мојте заложби да го опрајме машкио род и изгледа ќе морам за Владе нова тема да отварам. Шо бидна со @Ingvar ?
Не ми е тешко
Ама да видиш бе кој ми пишал типот има dickpic на профилна па не бива така
Губам верба во мажите аман опрајте го

На другата тема
Реален муабет пали не симнувајте ѕвезди ценете ја самодовербата на дамата доста е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom