Имаш капацитет
дај му шанса на боди, доста време ерген оди.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаш капацитет
Почна да римувашдај му шанса на боди, доста време ерген оди.
Остави го Владе на раат да си седи, тој е умно згодно маже и многу добро знае како да комуницира со женски створења.....е сега ако сакаш преку него да дојдеш до девојчево, тогаш ти се извинувам што ти се мешам у штипки...Туку @Mila3 слушај сега, пошто нели си нова и форумот си го следела евидентно офлајн, и ја овде се бавам со хуманитарна работа, активист сум и се е тоа про-боно у слободно време. Во моментов проект ми е да го научам @мкд владе како да прво прај муабет со женско а после полека и како да легне некоја оти он така со неисфрлена сексуална енергија отвара чудни теми. Пошто те гледам дека и ти имаш несомнен капацитет и вештина викам да те прашам дали ќе сакаш да ми се придружиш у праењето добри дела, да ти го пратиме Владе да го поднаучиш шо женско сака да чуе. На другите ќе им ја праќаш романката, нели и така не си за тоа тука и фокус на Владе. Мене сеуште ми пружа отпор.
Абе сите уиграни овде стеОстави го Владе на раат да си седи, тој е умно згодно маже и многу добро знае како да комуницира со женски створења.....е сега ако сакаш преку него да дојдеш до девојчево, тогаш ти се извинувам што ти се мешам у штипки...![]()
Со мене немај гајле, од прва ке се справиме.Абе сите уиграни овде сте
Сите за другарчињата мислите
Фала на комплиментот одамна не сум девојче а би знаело ли девојче да се справи со вас
тој е умно згодно маже
Сите сте јаки на муабет на дело никојСо ова се кажа за Владе и се надевам Мила ќе увиди колку е потребна помош, а ако сакав да ја свршам, до сега верувај ќе беше.![]()
Јас не сум хуманитарна организација за да помагам секадеСо ова се кажа за Владе и се надевам Мила ќе увиди колку е потребна помош, а ако сакав да ја свршам, до сега верувај ќе беше.![]()
Малку ме умисли сега, ја те разбрав дека сакаше темата да ја развиеме да е поинтересна, помислив Владе да го викнеме да го образоваме побрзо за доброто на сите. Инаку ја на дело у старт ти кажувам дека нема да се ангажирам освен ако си сериозна за тројка со златцето ми ама и за тоа ќе треба она прво да те проба - ако нема ништо против @Agda Beata да ја сподели со тебе - али знам дека не си по тие работи и да се вратам како што почнав - Ти ја прати ли @Ingvar романката?Сите сте јаки на муабет на дело никој
Автоматски споено мислење:
Јас не сум хуманитарна организација за да помагам секаде
Сакам да ја развиеме темава нормалноМалку ме умисли сега, ја те разбрав дека сакаше темата да ја развиеме да е поинтересна, помислив Владе да го викнеме да го образоваме побрзо за доброто на сите. Инаку ја на дело у старт ти кажувам дека нема да се ангажирам освен ако си сериозна за тројка со златцето ми ама и за тоа ќе треба она прво да те проба - ако нема ништо против @Agda Beata да ја сподели со тебе - али знам дека не си по тие работи и да се вратам како што почнав - Ти ја прати ли @Ingvar романката?
Одлично, добра ти е идеата Владе да чита. Ја мислам за почеток да ни кажеш кај ја утнуваат работава сите овие шо ти преплавија сандуче.Сакам да ја развиеме темава нормално
Владе може овде сите да го образуваме може ке успееме сите заедно
А може и уште некоја девојка ке се охрабри да пише
А Ингвар нека ми прати инфо побрзо оти ми се преполни сандачето
Од старт е утната работата кога ке пишатОдлично, добра ти е идеата Владе да чита. Ја мислам за почеток да ни кажеш кај ја утнуваат работава сите овие шо ти преплавија сандуче.
Е јебига а @Ingvar баш со дикпик почнува. Туку тапа е тоа sopraish се слагам, башка многу му е гајле нему шо праиш, треба финеса, да не брза и со нешто да заинтригира. Пример Владе може да ти пише нешто во стилот " Ти ги приметив стапалата на сликичката, мене стапала ми се фетиш, ме возбудува со каква леснотија се играат со чашата, посакав да ти се лизне и виното да се истури по нив. Сакам вино. Само сакав да те поздравам ". И си оди, не ти пишува ништо повеќе додека не вратиш. Треба да го натераме и сликичка да смени, со тоа неговите орли џабе ќе пишува.Од старт е утната работата кога ке пишат
Soprais целосно споено ми се поткрева нешто во желудник кога ке го видам тоа
DICKPICK НЕ ТРЕБА ОСВЕН АКО НЕ ПОБАРА ПАРТНЕРКАТА
Доста се совети за почеток
Еве вие што сте искусни во секстинг споделете нешто за неискусните да научат од машка гледна точка
Хехе поарно никаква слика барем е мистериозно отколку лоша сликаЕ јебига а @Ingvar баш со дикпик почнува. Туку тапа е тоа sopraish се слагам, башка многу му е гајле нему шо праиш, треба финеса, да не брза и со нешто да заинтригира. Пример Владе може да ти пише нешто во стилот " Ти ги приметив стапалата на сликичката, мене стапала ми се фетиш, ме возбудува со каква леснотија се играат со чашата, посакав да ти се лизне и виното да се истури по нив. Сакам вино. Само сакав да те поздравам ". И си оди, не ти пишува ништо повеќе додека не вратиш. Треба да го натераме и сликичка да смени, со тоа неговите орли џабе ќе пишува.
Хехе поарно никаква слика барем е мистериозно отколку лоша слика