Секс за време на менструација?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
едно е кога ја кинеш женската а друго е кога и е дојдено....кога ја кинеш тоа е од шо еднаш мора да биде прв пат и такаречено морално е да има крв....а додека и е дојдено сексот не е морален може да се почека...
брееееј што сте биле гадливи...
од вас мажи не бидува:):):):)
Баш ме интересира коа ке ви се затне канализацијата и ко ке морате да ја чистите што ке прајте

мене па воопшто не ми е гадливо што има крв, можеби јас сум изопачен ама речиси и да не ми прави разлика. тоа што кога ќе го извадиш за да смениш поза имало крв на него, еднаш помини го со влажно марамче (чисто за да не го враќаш материјалот во неа) и продолжи си по теркот
тоа што паѓа муабет за инфекции, мислам дека не држи вода доколку партнерите имаат туш пред и после, ма да и да е за време на секс под туш е препорачливо доколку има, мислам дека инфекции може да ствара само материјалот што веќе е излезен мадвор од вагината и кој почнал да се распаѓа, тој во натре е сеуште дел од неа и е здрав
јас се водам од логиката, тоа е таа, нејзино е тоа и се што е нејзино јас го сакам и го почитувам. на пример кога нема, ја лижам и малку сум подгтнал, ништо страшно, е сега кога има оралниот за мене е ограничен ама она баш може да надокнади за двајцата а следниот пат мене да ми дојде редот
да се вратиме на менструацијата, ако на некој му е толку гад може да си стави кондом (зборуваме за сигурен партнер кај што знаеш дека е чист), ако не сум сигурен во неа, нема ни да помислам а не па да навалам

Досега сум немала секс за време на менструација немам во план ни во иднина, сепак му звучи многу гадно тогаш ме боли стомак а и сум доста нервозна и сепак има уште 25 ден у мес кога можам да имам секс тие 5 дена ги оставам за одмор...

Не треба да се има бидејќи е нехигиенски, нездраво и може да дојде до одредени компликации или инфекции. Дури 2-3 дена по завршувањето на тој процес треба да се почека за сексуални односи затоа што може повторно да предизвика краткотрајно изливање крв.

Сум имала секс за време на менструација и убаво ми е и тогаш.И во иднина ќе имам:wink:

Баш ме интересира коа ке ви се затне канализацијата и ко ке морате да ја чистите што ке прајте
Па у чистење канализација не уживаме и чистиме од што мораме и тоа евентуално еднаш-двапати годишно :) :)

Сте имале? - споделете искуство.
Би имале? - зарем до толку сте очајни...
Здраво е / не е здраво - очекувам медицински факти и сознанија.

па и за време на ментрсруација е битно да се има секс. само во случајот - подобро орален.

зашто вагинален не е здраво - може да дојде до инфекција, а не е ни пријатно

ке го викнат комшијата да им ја заврши работата :smir:

Инаку до сега не сум пробал, ако имам прилика би.

Имам некои информаци да споделам во врска со темата,ама ми се гади,така да подобро да не.

Како во чорба, затоа и се вика Рибља чорба :)

Прашањево не е за на темава ама незнам кај да пишам ме интересира дали може да користи тампони додека е невина бидеќи вика дека можело..? фала однапред :salut:

Прашањево не е за на темава ама незнам кај да пишам ме интересира дали може да користи тампони додека е невина бидеќи вика дека можело..? фала однапред :salut:
може секако нема никаква пречка но сепак постои ризик тампонот да го скине хименот....
а за темава...крајно нехигиенски е да се има односи за време на циклусот.а и може да биде штетно за девојката поради редовните контракции на матката...тоа се однесува за оние девојки кои имаат болки
Јас не би имала односи за време на циклусот во никој случај

Nikad ne sum imala ne ni sakam da imam ke se ispostam 7 dena pa sto :vozbud: vo takvi situacii ako sme napaleni imame drugi varijanti :baeh:

Сум имал ама таму негде на 3-4 ден кога има малце крв.Не е баш здраво,ама не е ни штетно да не ме свати некој погрешно.Колку и да сме запалени на почетокот нема шанси зашто премногу крв има дури и како грутки се праи и гадно е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom