Секс за време на менструација?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ние ќе почекаме, а машките може да ги задоволиме и на друг начин :)
Точно,ако девојките имаат менструација немаат крајници :)
Не сум ни помислил на такво нешто а сепак треба да се има некоја почит спрема партнерката па секој ден да ја тормозиш,има моменти кога едноставно не бидува работа па може да се издржи некој ден :drk: и животот продолжува понатаму...

Тогаш од кревет едвај станувам и секс не ми паѓа на памет. Све ме боли, кичма, бубрези, јајници, не се трпам. И не верувам дека таква раздразлива и нервозна би го напалила партнерот. Мразам менструација!
IMA lek da nemas menstrualen ciklus samo dali si spremna za toa. garantirano 9 meseci bez menzis.

evo jas imam imano sex za vreme na menstruacija...ne e nisto poinaku za razlika koga nemas...sex si e sex...a i ne e nisto nezdravo

Gadno e be aman......mene samata mi e gadno od krvta pa kamoli seks...i ima infekcii luge zastitete se...zdravjeto pred se..

abe videte pa ne mora prviot ili vtoriot den koga e obilno ali od tretiot nataka zosto da ne...jas sum ZA

evo jas imam imano sex za vreme na menstruacija...ne e nisto poinaku za razlika koga nemas...sex si e sex...a i ne e nisto nezdravo

Сигурно е исто чувството?
Мене ми е исто како секс под вода,кој пробал знае:)

шооознам, а бе нишо страшно ама ипак мислам дека не е хигиенски, ја неам болки уопште, не ми трае една недела него 4-5 дена иииии.... не знам има ли такви мажи шо ко ке го вратат џуниор во реалност ќе поднесат крвав презерватив :) како од фронтот да се враќа хахахаха

Поштуем ..

:pos2::pos2:

Сигурно е исто чувството?
Мене ми е исто како секс под вода,кој пробал знае:)
Под вода не сум пробала,но во обичен секс и секс за време на менструација и немат некоја голема разлика...ист оргазам

Под вода не сум пробала,но во обичен секс и секс за време на менструација и немат некоја голема разлика...ист оргазам
само шо сексов за време на менструација е со крв....да не заборави...:wink:

Да ама тоа не течи толку многу...па за време на сексот и не мислам дека умот ке ти е во крвта...

Да ама тоа не течи толку многу...па за време на сексот и не мислам дека умот ке ти е во крвта...
можда ама додека и е менструалниот циклус не ни помислуам да спомнам секс а не па да имам...тоа е мое мислење....секој различно мислење си има :wink:

нормално дека си има секој свое мислење...ама убаво е....

а ти ко си ја скинал девојката ти мед течело...
мислам прилично е грозничко али у тој период т.е. пред и за време ме фаќа ненормална желба...

е баш кога не бива, тогаш сите нешто сакаат:drk:

а ти ко си ја скинал девојката ти мед течело...
мислам прилично е грозничко али у тој период т.е. пред и за време ме фаќа ненормална желба...
едно е кога ја кинеш женската а друго е кога и е дојдено....кога ја кинеш тоа е од шо еднаш мора да биде прв пат и такаречено морално е да има крв....а додека и е дојдено сексот не е морален може да се почека...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom