Секс за време на менструација?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Никола напиша:
Девојката во тие денови е валкана и со тоа неупотреблива, плус нервозна и најубаво е машкото да нема никаков контакт со неа, најмалку секс.
не џабе во многу култури жената е отстранувана од општествениот и приватниот живот во тој период. Ни се качуваат на глава и без менструација, па со нејзе плус..:)
искористете ги овие неколку дена во месецот да направите мал излет од врската или бракот и да бидете со некоја која во моментот ги нема тие проблеми. Верувајте и жената ќе сака да не инсистирате на секс и не ја малтретирате во тој период. Тешки се тие неколку дена и за двајцата, погоре напишаното е најдоброто решение.

ama misla......uffff.....ama reshenie......a da si go cheshash so desnica ne bivit...:icon_lol: 5 dena se vo prashanje...

i quit напиша:
сум имал еднаш, мал бев и не му ја ни мислев...она вика
:извини, знаеш проблем, па ако ти смета(ја више гол)...али веќе немам намера,само blow job у тој период(дужност им е)
:)
...и аналче може:cuc::pop:

jas sum odbil devojka za sex bidejki imase menzis. to ti e to. sega mozi nikogas ke nema da mozam da imam sex so nea ama toa e toa ke pomini. inace se zapoznavme na odmor ne kazuvam kade za da ne se prepoznae devojkata. pzd

BiToLcAnCe напиша:
jas sum odbil devojka za sex bidejki imase menzis. to ti e to. sega mozi nikogas ke nema da mozam da imam sex so nea ama toa e toa ke pomini. inace se zapoznavme na odmor ne kazuvam kade za da ne se prepoznae devojkata. pzd
Ti mnogu diskreten za Bitolcanec :)

Дали има сеуште такви кои имаат секс за време на менструацијата, а воедно и го оправдуваат тоа? Демек, потопличко, не можела да затрудни... и останати шабански мислења од ист вид.

Во тој период имаме само една дужност: да мрчиме и да гриземе. Сигурен си дека и понатаму ќе сакаш bj? :wink:

Ај сега за сериозно. Баталете на страна крвој и слични гадотии. Боли, ееееееј, разберете дека боли, целото тело, снагата те крши. Понекогаш циклусите се толку многу јаки, што не можеш да седиш, не можеш да лежиш, градите те болат и при најмал допир, а кичмата убија. Еве, и да нема крв, за да не биде толку грозно, сепак нема никакво задоволство. Има само болка и уште повеќе болка. Зарем во таков случај некој би сакал да ја силува партнерката на секс?

pearl напиша:
Во тој период имаме само една дужност: да мрчиме и да гриземе. Сигурен си дека и понатаму ќе сакаш bj? :wink:
Pearl, тебе тоа ти е должност all the time :wink:

pearl напиша:
Ај сега за сериозно. Баталете на страна крвој и слични гадотии. Боли, ееееееј, разберете дека боли, целото тело, снагата те крши. Понекогаш циклусите се толку многу јаки, што не можеш да седиш, не можеш да лежиш, градите те болат и при најмал допир, а кичмата убија. Еве, и да нема крв, за да не биде толку грозно, сепак нема никакво задоволство. Има само болка и уште повеќе болка. Зарем во таков случај некој би сакал да ја силува партнерката на секс?
Убаво кажано.
Ама факт е и дека голем број од девојките сакаат секс за време на менструација. Нели, тогаш повеќе се палат - па малце потешко им е да се контролираат.

гадна работа, нехигиенска! иам еднаш пробано ради љубопитност и поради тоа што девојката беше препалена(поради циклусот) и се деси. погледнав надоле, и ШОК-цел у крФ ми беше, се згадив и прекинав-не поднесувам крФ, а особено не на мене! него, и ја знам дека уствари тогаш највеќе вријат хормоните, дека тогаш највеќе ви се ‘‘сака‘‘, дури можда и више него ли у плодни денови!?! само сега знам дека нема да ми се пофтори без разлика на што!

Abe dobro e nema vrska menstruacijata isto ko i obicno samo da se pazi od estetski pricini - da ne se naprais so krv

Dzordz напиша:
Abe dobro e nema vrska menstruacijata isto ko i obicno samo da se pazi od estetski pricini - da ne se naprais so krv
Да бе да....
Исто ти е да лижеш сладолед од јаготка или пак сладолед потопен во крв а?

JuveFan напиша:
Да бе да....
Исто ти е да лижеш сладолед од јаготка или пак сладолед потопен во крв а?
гуд поинт! неможе да биде исто кога има 1 битна разлика-КРФ! ја лично не поднесувам крф, па не па на такво место! е сеа има фетиш пипл што сакаат и ги возбудува тоа!како за кого

Toa e zasto ne podnesubvas krv:zlo: :tapp:

ama ne e nisto nehigienski ili strasno za vreme na menstruacija!! Prvo ima kondomi 2 ima tus i treto namora da ja lizes .....:helou: :zlo:

seaga moze i da se poceka 4 dena ama i sssstvarno neznamm zasto krevate panika:toe: :tapp: :nenene:

Acid напиша:
Дали има сеуште такви кои имаат секс за време на менструацијата, а воедно и го оправдуваат тоа? Демек, потопличко, не можела да затрудни... и останати шабански мислења од ист вид.

Како го кажуваш ова, како да тие што имале секс и за време на менструација, само тогаш сакаат или само тогаш го имаат. Нема потреба од некакви оправдувања и шабански мислења ... ако сакам и сака, се погодил таков момент, имаме и тогаш и толку.
Прл ... има бе девојки што немаат такви страшни болки во тој период, туку напротив ... ју ноу ват ај мин ... :vozbud:
Ајде така ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom