Секс за време на менструација?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не би,во секој случај.Како што сум неподнослива (како и за околината,така и за себеси:)) последно нешто што би ми паднало на ум е секс.:ne_zboram

Дефинитивно не, ако има нешто што ми е погадно од кловнови тоа е крв. БЉАК ноу веј ноу хау

jas sum imal nekolku pati.... toa e eden od posigurnite seksualni odnosi sto sum gi imal, ali morash dobro da znaes koga oti neli na 3 den tece vrutok a posle 4 den ni na kraj pamet ne bi imal... seuste sme deca za da praime deca... hahhaa....

inace devojka mi e momentalno vo takva sostojba i ne mi dava momentalno toi i bilo gadno.... khm.. :nesum:

SEKAKO DEKA DA!
DO SITE FRIGIDNI ZENI DA GO PROBAAT SEXOT ZA VREME NA MENSTRUACIJA
DO SITE MAZI -NE SE ZAMARAJTE SO NEKOJA KAPKA KRV, ISTO KO NEVINA DA ...

PAK JAS
A BE POJMA NEAM, DO PRED NEKOJ MESEC I IDESE NA DEVOJKAMI A SEGA IMAT NEKOE VREME NE I IDIT.NE ZNAM SO E RABOTAVA?BAS KE JA PRASAM DOBRO SO MI SPOMNAVTE

miki 83 напиша:
SEKAKO DEKA DA!
DO SITE FRIGIDNI ZENI DA GO PROBAAT SEXOT ZA VREME NA MENSTRUACIJA
DO SITE MAZI -NE SE ZAMARAJTE SO NEKOJA KAPKA KRV, ISTO KO NEVINA DA ...
Да, да.. Баш фригидните ќе го пробаат сексот за време на менструација. Која голема мисла од малиот мозок. И секако, чувството е исто како да била невина. Милина. Неповторливо шлапкање во крав и вриштење. Мх, мх, мх... :bilokojzbo1r:

miki 83 напиша:
PAK JAS
A BE POJMA NEAM, DO PRED NEKOJ MESEC I IDESE NA DEVOJKAMI A SEGA IMAT NEKOE VREME NE I IDIT.NE ZNAM SO E RABOTAVA?BAS KE JA PRASAM DOBRO SO MI SPOMNAVTE
Да се запрашаш да не е до тебе?

ah sho ubav post imav ovde do pred da se "sredi" serverot.........duri i zelenko si dobiv togas :)
Vaka sea sum probala i ne vikam deka e sjajno ama izvinete NE E UOPSTE GADNO deckoto sho bese so mene nejkese ni da pomisli na takvo nesto koa ke padnese takov muabet, ama znaete onaa starana "zabranetoto e sekogas poslatko" si se zapna
a mene mi prijase zasto bas togas mnogu mi se saka i ako toj sho e so mene mi se pogodi kako deckoto sho me doveduvase do nerven slom od ubaini samo so ljubenje a ne pa drugo.... ZASTO I DA NE
Ne vikam deka go praktikuvam toa sekogas ama se slucuva. Sto e najbitno?
HIGIENA I KONDOM prvo znaci curata MORAAA da se istusira pred samiot cin( i nema da mirisa i nema da tece krv ko od slavina)
vtoro KONDOM ALWAYS ne samo infekcii tuku i bremenost NEJKEME NELI?!?!?

Jas sum imal seks za vreme na menstrualen ciklus na devojkta. Izbeguvame da imame seks dodek devojkami ima menstruacija i obicno nikogas nemame vo prvite denovi koga e najobilno krvarenjeto. Najcesto imame krajnite denovi i ne znam sto e tolku strasno ako po nekogas se ima seks za vreme na menstrualniot ciklus i sto pa duri gledam nekoj kako psihicko zaboluvanje go gleda so sto ne bi se slozil.

bloddy marry, btw jas i da sakam u posledno vreme ne mozam da imam redovno sex dodeka menstruira oti devojka mi non stop i kasni de na 2 meseci de na 6 meseci :nesum:

па некои типки кога немаат редовно добивање може и со години да трае тоа.

мојата добива да речеме просек да извадиме на 3/4 месеци.

тоа е многу заебано на секои два месеци купуваме тестови.

Ај префрлете се во љубовни проблеми.

п.с. Намерно не кажав сексуални.

mnoooguu sakam da imam sex za vreme na menstruacija, t.e. ne za moja menstruacija oti nikad ne ni dobivam.. tuku samo koga devojka mi dobiva... mozebi na mnogu im e gadno ali koga cuvstvuvash ljubov sprema nekoja licnost sto i da iskaca od nejzinoto telo se oskeas isto kako da iskaca i od tvoeto.

me sfativte?

Taka e i jas sekoe delce od mojata devojka go sakam i nisto ne mi e gadno, iako da moeto devojce mi se banja sekoj den po 2 pati no najmnogu sakam koga ke ja ljubam nasekade. Inaku ne mi e bas najubavo da imam seks koga ima dobieno no kako sto kazav koga zavrsuva ne mi e nikakov problem samo sto ne ja ljubam jas tuku samo ona mi go pusi. A kako go pusi auuuuu nejzinoto race go drka a so usnickite go ljubi koga ke ja vidam kako toa go pravi mi doadja oma da svrsam.

ej...ej... smiri se ne se prepustaj tolku na tvojata fantazija!!! :drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom