Секс за време на менструација?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
abe coveci ako sakate da se seksate nema nesto sto ke moze da ve sopre (osven sidata)

marko_25 напиша:
abe coveci ako sakate da se seksate nema nesto sto ke moze da ve sopre (osven sidata)

Сидата неможе да те сопре само мажот на таа шо ја ебеш може да те сопре или да те опре одзаднички да те земе мрско :wink:

Сум имал, само неколку (читај : 2-3 ) пати, секој пат под туш - не толку заради мене, туку заради постелнината :).

И со кондом, нормално. Кондомот го користам во секој случај, пошто како што кажа Ацид, ни тогаш не е сигурно дека нема да забремени (ова од искуство, син ми е направен само два дена после завршувањето на циклусот...). Е сега, морам да се оградам дека секој пат било онака при крај на циклусот, кога не тече крв од сите страни, па имаше само малку крв на гумчето. Како и да е, ништо грозно.

Инаку и јас не сакам секс во оној јак период, кога се одоколу е црвено и кога ќе го извадиш ти изгледа како да ти го отсекол некој ...

coveci jas sum seksal vo menstruacija i nisto,:icon_roll samo malku e potoplo vnatre, i go tera k.... da povraka pobrzo :pishtoldz

astrion напиша:
Шо толко гадно да не ке ја лижеш,само шо чаршафот ке си извалкаш
А ти па толку ли си бил очаен, па да неможеш да издржиш 5 дена? На некои луѓе едноставно им е одвратна самата помисла да го брцкаш во крв, миризбата - а да не зборам за хигиената и можните болести.

Само да се пишело нешто на темата... Ти избришав едно мислење, без сеири, циганки и слично. Сега назад на темата.

Другите што мислат?

Acid напиша:
А ти па толку ли си бил очаен, па да неможеш да издржиш 5 дена? На некои луѓе едноставно им е одвратна самата помисла да го брцкаш во крв, миризбата - а да не зборам за хигиената и можните болести.

Само да се пишело нешто на темата... Ти избришав едно мислење, без сеири, циганки и слично. Сега назад на темата.

Другите што мислат?

Сум бил и очаен и радознал ама не сум бил диктатор,ти си паметен ке ти текне:wink:

Uhhhh

Не за џабе рекле поарно е да е*иш него да те е*ат. А ја ем се е*ам е е*ам :pos:

Маки, маки... :(

paaa vaka...se sogalsuvam so Acid vo nekoi raboti...mislam deka toj period treba da si ostanete clean...ne e "zdravo" za dvata pola...za mazite poradi infekcii i ako ne se vo brak zaradi predvreme vleguvanje vo tavce so pogresna licnost ako ejakulira vnatre...a za zenite zaradi prodolzuvanje na ciklusot, zaradi infekcii i zaebuvanje od tipot "malku sum trudna"...podobra opcija vi e oralno da ve zadovoli zenskata, a taa da se samozadovoli ili da ja zadovolite vie so prsti...tocen e faktot deka zenite se togash ponapaleni od obicno, no toa se slucuva pred ciklusot i na kraj od ciklusot...zatoa toa vi e idealno vreme za sex...:icon_lol:

LouWeed напиша:
ej...ne gi uci decata......koj e maz,znae koga e naj zapalena i kako treba i so ne treba......

e sega ti moze znaesh, a mozebi ne...sekoj neznae...neka si gi decata...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom