Секс за една вечер

• Креатор на темата Креатор на темата Mad Maxx
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте за секс за една вечер?

• Да

Гласови: 439 75,6%
  • Не

Гласови: 142 24,4%

• Вкупно гласачи
    581
Абе да не сум у врска и секоја вечер ми одговара....али овака за 5 мин не фала!

Ќе фатиш некоја к*рва за една вечер и ке си се усреќиш !

edna vecer ednas edna neznan dali mi se pustase za ebene ili se zaebavase so mene dur razbrav si zamina doma a drug pat na avtosubka edna me gledase celo vreme duri se resavav so da praam dojde avtobusot i posle mi se smeese drugarot mi vika gledala dali ide avtobus a ne vo mene

edna vecer ednas edna neznan dali mi se pustase za ebene ili se zaebavase so mene dur razbrav si zamina doma a drug pat na avtosubka edna me gledase celo vreme duri se resavav so da praam dojde avtobusot i posle mi se smeese drugarot mi vika gledala dali ide avtobus a ne vo mene

те лажел другар ти оти ти љубомори. Сите чим те гледат така сакат да се дупат со тебе. ПА ТИ ЧОЕК СИ ИСПУШТИЛ 2 ЗИЦЕРИ !!! :nesvest:

Камо мене така да ме гледаат на автобуска. Друг пат не чекај ами пријди и. Штом те кибицира на автобуска има своја гајба, немаш гајле, кај неа ќе дупиш. Царска работа.

so znam mozda ja bev kriv so ispustiv sansata ama idi poznaj gi zenskive koa ti se pusta koa te zaeabava

Крив си од искуство ти кажвам, не пропушај друг пат цел живот ќе се јадиш :smir:

so znam mozda ja bev kriv so ispustiv sansata ama idi poznaj gi zenskive koa ti se pusta koa te zaeabava

Хаха, ме насмеа. Па ако тоа неможеш да го процениш бе брат, ти требаат консултации со експерт... :) И да те заебава, олади и не се плаши.

Како што кажа еднаш мојот почитуван вујко - "Нема коња која нече стати, а ни жена која нече дати" :vozbud:
Не се криви жените, до нас е проблемот. Пријди и без разлика на исходот. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom