- Член од
- 5 септември 2009
- Мислења
- 3.528
- Поени од реакции
- 619
За ова си во право нема штонеможеш крајот да им го најдеш......во суштина никој на никого ништо не е,а уствари сите се е-бат :icon_bigg

За ова си во право нема штонеможеш крајот да им го најдеш......во суштина никој на никого ништо не е,а уствари сите се е-бат :icon_bigg
Со еден ист тип ОК, посебно ако знае да задоволи и ја ке го барам после хахаДве вечери??
е вакви како тебе и со вакво мислење посебно ми се интересни нема штоСо еден ист тип ОК, посебно ако знае да задоволи и ја ке го барам после хаха![]()
те лажел другар ти оти ти љубомори. Сите чим те гледат така сакат да се дупат со тебе. ПА ТИ ЧОЕК СИ ИСПУШТИЛ 2 ЗИЦЕРИ !!! :nesvest:edna vecer ednas edna neznan dali mi se pustase za ebene ili se zaebavase so mene dur razbrav si zamina doma a drug pat na avtosubka edna me gledase celo vreme duri se resavav so da praam dojde avtobusot i posle mi se smeese drugarot mi vika gledala dali ide avtobus a ne vo mene
Хаха, ме насмеа. Па ако тоа неможеш да го процениш бе брат, ти требаат консултации со експерт...so znam mozda ja bev kriv so ispustiv sansata ama idi poznaj gi zenskive koa ti se pusta koa te zaeabava