Секс за една вечер

• Креатор на темата Креатор на темата Mad Maxx
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте за секс за една вечер?

• Да

Гласови: 439 75,6%
  • Не

Гласови: 142 24,4%

• Вкупно гласачи
    581

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
Вем,бем тенк ју мем :) или со други зборови плескање за една вечер и никогаш повеке.Од овој синдром повише патат оженети мужи(лајк ми) или омужени жени.Сепак,брзото темпо на живот ретко остава време за подлабоки релации и најчесто се сведува на луд секс за една употреба.
Сте имале :?: И колкава е веројатноста да остане баш тоа-само сега и никогаш више :?:

Искрено не сум го направила и не го сакам на таков начин

I have to love to make love - taka da ne sum probalo i verovatnosta deka ke probam e 0,0001%

Сум го направил само еднаш до сега (да биде само за една ноќ), али најчесто инсистирам да има уште неколку ноќи :P

бај д веј рагаца има разлика мегју мејк лов и хев секс :P :wink:

Добро е тоа, не само гледано од машка страна него нели е подруго од грав да свртиш на нешто друго. Тогаш и своето повеќе си го сакаш. Мала авантура е најбоља ствар.

maximax напиша:
Добро е тоа, не само гледано од машка страна него нели е подруго од грав да свртиш на нешто друго. Тогаш и своето повеќе си го сакаш. Мала авантура е најбоља ствар.

Само недај боже да ти се уарни многу - мислам на тоа партнерките за уан најт стенд да бидат многу често подобри од брачната партнерка ... отиде јабана бракот :P

Све што е убаво кратко трае :lol: :lol: :lol:

Повеќето ми се такви примери :oops:

Sto samo ednas i tolku :?: Pa so eden vol niva ne se ora :lol: mislam deka e bez veze za vecer edna nemozes da napravis premnogu, barem cel vikend pa posle da si brkame rabota ponedelnicki

dete напиша:
Sto samo ednas i tolku :?: Pa so eden vol niva ne se ora :lol: mislam deka e bez veze za vecer edna nemozes da napravis premnogu, barem cel vikend pa posle da si brkame rabota ponedelnicki
Еве, конечно - чоек со мерка :wink:

Ma sto znam,
Ama valjda najdobriot sex so sum go imal ednas mi se ima deseno, i toa ovaa godina. A bi sakal i repriza...ama kao tesko ke ide.

Sto znam, ja sum za one night stands, ama samo ako navistina zracat seksualno i dvete zainteresirani stranki.Pa fala bogu, ne mi e alatov opstinski pecat.
Ako ne sfakate, ke sfatite ako perfect stranger vi izleze pred oci...i tolku brzo se odvivaat nastanite ( a ne kako vo spanska serija) i se desi toa sto ke se desi.

Никогаш не ми се случило... Што не значи дека нема да се случи. :wink:

Ne mi se slucilo i nema da dozvolam da mi se. Ne za drugo nego, nikoj so ednas ne me ostava :lol: :lol: :lol: :P Sala na strana, ne sum takov tip, sekogas cuvstvata mi preovladuvaat, taka da samo problem bi mi bilo :wink:

Ми се случи, но не жалам... Знам дека нема да остане само на една :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom