Секс за една вечер

• Креатор на темата Креатор на темата Mad Maxx
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте за секс за една вечер?

• Да

Гласови: 439 75,6%
  • Не

Гласови: 142 24,4%

• Вкупно гласачи
    581
A od kaj znaete deka navistina pa ke ima sekond night koj vi garantira toa u bilo koja vrska odkako ke dadete ?

A od kaj znaete deka navistina pa ke ima sekond night koj vi garantira toa u bilo koja vrska odkako ke dadete ?

Си имам свои начини за дознавање кои не би ти ги кажала тука и сега за да не одиме многу оф топик ... жени бе.:smir:

Samo da kazam se grozam i od vakvi novosozdadeni pojavi na truliot kapitalizam ... ohhh kade li zamina ljubovta i sjajot vo trevata ...

Nema musko koe bi odbilo one night stand od normalna devojka

duri i srednje privlecna so cicki

a za zenski toa e navredlivo bla bla bla arno ama sekoja vtora omladinka nekogash se smuvala so nekoj i se razarala po parkovi i zelenila uz sishe vino od plastika
, da ne zborime za studentki koa ke dojdat u drug grad ili u stranstvo

Ima i posteni , neli uslovno 5 posto ama toa za mene ne e postenje tuku strav do zivotot , nemanje dovolno strast . I ne moze da mi dokaze mene nikoj deka i najpostenata kaludjerka u Skopje bi go odbila za one night stand Bred Pit ili tip ko nego pod uslov ako nikoj ne doznae .... Nego drugo e licemerieto , ne bi ja one night stand citaj so obicni normalni ... ama da mi dojde Brad ke se pomocam od sreca pa ke mu dadam i od one second stand...

LAzen MORAL ... RAZBIRAM jas sve i tradicija i ljubov i tezneenje kon vrski , ama da se odbie nekoj sto ve pal i privlekuva , a sansata e samo togash ili nikogash poveke samo poradi toa sto bi bilo one nigght stand e spored mene stupidnost...

Mada ne osuduvam i ne sakam da navredam nikoj

odjava programa

Глупости.
Ти сакаш верувај ми-сакаш не, мене исто ми се фаќа. Туку вака или така, морам да ти вратам на твојот муабет ... да не останам покусо де.
Прво, мразам примери како тој што го наведе со омладинките, пијачката и зеленилото. Токму затоа, никогаш не сум ја доживеала таа проста ситуација.
Второ, тоа што сум против ебење за една вечер не значи дека имам страв од животот и дека немам г`з да пробам и нешто такво. Чудно ли е да се сфати дека некој неможе да е со кого било и само за еднаш? Не функционираме сите како тебе. Јас неможам да ја сварам помислата да сум со некого само еднаш ... што задоволство од тоа? Ќе ми објасни некој некогаш?
Ако тебе те исполнува тоа, мене ми е мака и од самата помисла на истото.
И трето ... какви лажни морали, какви традиции, какви глупости. Јас ако не легнувам со никого за еднаш, тоа ми значи со НИКОГО. Во тоа влегуваш и ти и Петко и Трајко и Бред Пит. Физичката убавина не ми е доволна мотивација за секс. Се чудиш што некои не те сфаќаат како тоа имаш потреба да плаќаш на курви за секс, а неможеш да сфатиш една ваква многу понормална работа.

Одјава и тука:podsmev:

Уан најт стенд воопшто не е за мене. Едноставно не функционирам така. Неможам да имам нешто со личност која воопшто не ја познавам, што се вели утре на улица да ја сретнам нема шо муабет да напрам... Штознам можеби звучам старомодно, новиве времиња носат нови работи, но овај став кај мене е цврст и нема теорија да се промени.

Postuem nedavachi na Bred Pit u sekoj slucaj e toa e veke ferski i ramnopravno ako ne se dava na nikoj da ne se dava...

Ne vikam ja deka toa ne go razbiram sekoj si ima pravo na izbor , ama takvi devojki ima samo 5 posto...u realniot svet ... itaka nataka

Можда ми е рано да зборам за вакви работи али нема везе сепак знам уште од сега до каде ми е границата и што ќе дозволувам, а што не. Знам дека не би имала секс за уан најт стенд зашто за мене сексот не е само едно обично задоволство кое може секое машко да ми го пружи. Кога ќе имам секс сакам тоа да биде со особа што ми значи и спрема која осеќам нешто. Само со таква би била до толку интимна, а не со некој што не го ни знам добро!

Никогаш нема да бидам девојка за една вечер,па дури и за себеси да си го направам меракот,НИКОГАШ!
Не сакам да бидам запамтена како "една со која еднаш имав секс"...или па воопшто да не бидам запамтена.

Погоре некој напишал дека оваа работа е најчеста кај мажените и женетите, но факт е дека постои и кај помладите и кај оние кои не се во брак (доказ за тоа се многу постови по другите теми во Љубов и секс).
А за мене, нема никогаш да си дозволам да го направам тоа(иако велат никогаш не викај никогаш). Со ова размислување кое сега го имам, не би направила такво нешто, а се надевам така и ќе остане.
Не сакам да бидам со некој кој наредниот ден нема ни да се сеќава на тоа, ќе се однесува како ништо да не се случило или па ќе се фали дека ме имал, иако самиот збор one night stand кажува дека тоа е за една вечер и нема да продолжи, но сепак не сакам да бидам со некој само за тој или па јас да си го направам меракот и да служам на некого за пополнување време и за забава.

One night stand - доволно добро се познавам себеси , знам што сакам , знам што ми прилега , што може да ме испровоцира попали и сл, Но никогаш не би бил спремен да поминам една ноќ со девојка која вооптшто не ја познавам , а треба да делиме иста постела , Фак Фак не би се осмелил на тоа , немам храброст , а и нема да ми биде убаво,
заеби потреби задоволство , нати го дај ми го, кога тоа нема да ме исполни.
Едноставно никогаш не сум размислувал на таа тема, и таков сум што не би се осудил на таква една ноќ.:smir:

Seks za edna vecer nema nikogas da dozvolam da mi se desi!!!!Koga ke imam seks toa ke mora da bide zatoa sto mu veruvam,go poznavam i pred se go sakam...se dodeka ne osetam deka i toj go cuvstvuva istoto ili priblizno do ova,nema da napravam nesto takvo...

A ako e na odmor se vazi toas one night stand ?

Мување е едно, секс за една вечер е нешто сосема друго.
Не го сфаќам сексот толку здраво за готово. Нагон си е нагон- у реду, ама како луѓе тој нагон можеме и да го контролираме и да го пролонгираме неговото задоволување, па не сме животни, мајко му. Сексот како секс и нема некое којзнае какво значење ако е само за моментално задоволување на потребите.
Секс во врска, со човек што го познавам и што ми значи. За една вечер, онака беззначајно плескање- не.

Што знам, еден ден ако бидам до толку очајна да не можам да си најдам постојан емоционален и сексуален партнер, може и би се палела на вакви едноноќни излети. :icon_lol:
Ама се додека можам тоа да го правам со партнерот со кого имам и емотивна врска развиено, меѓу другото, немам потреба од уан најт стендови. :wink:

Мување е едно, секс за една вечер е нешто сосема друго.
E кур е нешто друго мувањето, а камо ли нешто 'сосема'. Само што за второво има повеќе фактори што го прават по табу.

1. Притисок од другите, медиумите (групна одлука дека тоа-е-лошо, и многу го 'прекршуваат' само за да испаднат посебни дека ебеле вон 'нормата', а не толку од задоволсто.)
2. Растење. Од мали ни ги покриваат 'срамните' делови, а устата, рацете ни се секогаш отворени така да пипкање и лапање е психолошки 'понормално', што не значи дека не е интимно како сексот.
3. Страв од се почестите болести, меѓу која е и модерната чума - СИДАта
4. Сексот е последното уточиште на љубов на некои, па МНОГУ (млади) женски го поистоветуваат како крајна цел на нагонот (што не е далеку на вистината) и го ускратуваат на машките мислејќи дека треба да биде проследено со наводна љубов. :)

Не дека не ми се случило...ама таквата комбинација некад носи ризик. Бр во денешно време има плејада на болештини па не треба да се опуштаме. Shit happens

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom