Секс во природа?

• Креатор на темата Креатор на темата konzul-bt
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
1 февруари 2010
Мислења
57
Поени од реакции
4
Дали сте имале секс во природа и какво е вашето чуство и искуство од овој несекојдневен вид на секс?
Јас лично имам пробано и ке додадам дека беше јако возбудливо и незаборавно, на планина мирисот од смолата од моликата и чистиот планински воздух даваат додатен еротски стимуланс.
Благодарам!

п.с. Ако се одлучувате да испробате секс во планина, прво добро испитајте ја околината безбедност, како и од планинари и од случајни излетници. Влезете подлабоко во шума, подалеку од користени патеки.

тркалање у листови ветер у коси и ѕветови на сите страни не беше...али затоа беше брзо и ефикасно.

Не сум имал до сега секс во природа, но навистина би сакал да пробам иако претпоставувам ќе биде возбудливо.

Ednas bese zafrknato posto bese leto i imase mnogu komarci i duri traese rabotata(noke bese) nonstop zueja i napagaa ama sepak ubavo bese:)

hatred, ne mora da bide takov seks so trkalane na treva.Jas licno isprobav malku poinakov od onoj ti shto ti go opisha.Imeno, devojjata so dvete race se fati za molikata ise napuci-mene mi preostana da i gi tunan trnerkite i gakite i da ja bicam.Nevorajatno bese vozbudlivo i hot. Doziveavme istovremen orgazam, posto ni bese preubavo, napraivme uste tri turi, gi izvlekovme poslednite atomi od nasite tela da se opusteme maksimalno. Vecerta spiev kako bebence, nikogas tolku dolgo i slatko ne sum spiel , ne pametam oddamna. Vo sledna prilika pak ke go pronajdeme istoto "ljubovno gnezdo"povtorno da doziveeme nepovtorliv vozbudliv seks na planina.:vozbud:

Не е лошо , баш супер е .. али само летно време , или кога е потопло , у спротивно повеѓе му мислам на тоа колку ми е ладно отколку на тоа дали малиот си ја врше правилно работата ..

Инаку за орален секс , не е проблем времето :pipi:

Звучи возбудливо,авантуристичко но и ризично да те фати некој:pos: :pos: :pos:е тогаш ке биде интересно...koјзнае каков ке биде изговорот...давав вештачко дишење:):pos:
Сум немала :pipi:

Конзул а да го кажеш местово?...него после ќе треба да наплаќаш хаха

Конзул а да го кажеш местово?...

Цел Пелистер е молики, да не те занима точно на кое дрво? :pos2:

Кога се плескате у природа, особено сега во пролет, имајте на ум дека има многу крлежи по тревите и често се случува на некого да му се закачи. Понекогаш влегуваат и на многу незгодни места, ако се деси побарајте стручна помош. И само напред, секс во природа закон! :helou:

Остај се кад замирише на смола од молика, па тоа една возбуда, па еден еротски набој, ќе пукнеш нема кај да се обратеш. Ама ја ви препорачувам да практикувате секс под јоргован, пошто јоргован е права ствар, и обавезно у позадина да иде Весна Змијанац со Кад замиришу јорговани тренутно гаче падају :smir:

Секс у природа, покрај река на камења, во зимзелена шума на боцки и шишарки, секс во кал, секс на високи планини, во шатор до шатор, секс после 2000 метри барање погодно место, у зимски и летни услови.... сум ги пробал сите у разни пози.

do hatred:Нашето љубовно и интимно место е на Пелистер(ви открив една мала тајна), за поконкретната локација нема шанси, тоа е наша тајна со девојката, Си одбравме една од најубавите и најдискретни молики на Пелистер која ја крстивме Љубов- улта секс. Едвај чекаме да се постопли времето повторно да ја прегрне жената и да си го повториме највозбудливиот секс во природа
До Batistuta: Не бери гајле за крлежите и сите инсекти кoи непречено се движат во природа не ни сметаaт( сите безбедносни мерки претходно ги превземаме, се да е под контрола од тој аспект пред да почнеме да се бичеме).The dog poza e рај за секс во природа:nesvest:
Поздрав!

Интересно е за промена, ништо посебно, малку повеќе адреналин поради потенцијално јавниот чин, и то...

Тапа, алергичен сум на трева и разноразни растенија сум наебал неколку пати! Наместо да уживам завршив со траги од нокти на цело тело. Али проблемот е што не беа од цурата него мои :pos2:

Сум имала итоа еднаш на минус 10°,доцна навечер,покрај едно дрво:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom