Не барата ама јас слободно и бесплатно ви давам. За да се разубавите,д а си најдете швалери и кога ќе почнат да ве работат нема да бидете толку напорни како што сте.
Инаку кога некој се нуди да помогне се вика фала . А за секое фала нешто се дава.
Доста ми беше од слободни уметници, шо ќар видов од тоа дека бев сексуално активна со години, ништо, време е да уживам во животот, за мене сексот е работа неплатена.
Многу сум била глупа!!!
Мореее да го вратам времето има катанец на гаќи да закачам. Се си иде со времето па и паметта.
Тоа тие муабети кај млади крцкалчиња може да ти палат, да се одржавале, демек сексот те праи поубава, посреќна, поодржана, продавај им ветер и магла.
Ништо од тоа. Изгубено време, пари и енергија! Тоа е сексот.
Затоа се бира со кого и тоа те како се бира, сум била во долги врски ама џабе пак не сум одбрала правилно, сум се трудела со секс да задоволам, демек да ојачам врска. Нема врска, со секс не се јача врска, ниту брак, како што реков, тие жени што се сексаат онака рекреативно се гуски невидени, без мозок, нема никаква добивка во тоа, само загуба.
Целата таа енергија, скапоцено време и пари наместо во врски и секс, да сум ги вложувала во едукација и развој личен до сега ќе бев милионер, а не очајна домаќинка.