Секс во брак! Искуства, мислења..

• Креатор на темата Креатор на темата hristina _so_h
  • Време на започнување Време на започнување
Сите сакаме туго тоа ни е во крвта.
Ама нема поубаво дома со жената, напалени кога децата ќе заспат.
Трае многу и убавина
Се преправате дека крадете цреши? :)
Автоматски споено мислење:

Од мое искуство, само со стажантки
Секс од позиција на моќ поинаку се вика!

Се преправате дека крадете цреши? :)
Автоматски споено мислење:

Секс од позиција на моќ поинаку се вика!
Не ти ја разбирам реченицата,или как шо викат Англичаните, идиомот.

Не ти ја разбирам реченицата,или как шо викат Англичаните, идиомот.
Сака да каже дали играте улоги на полицајка и ограбувач на банка, или стјуардеса со патник, па као нешто забрането е па тоа да ви даде дополнителен кикстарт, мораш да сфатиш дека Фенелчо ти е над пензиската граница со возраст па си кажуе кај него шо го пали моторот.

Сака да каже дали играте улоги на полицајка и ограбувач на банка, или стјуардеса со патник, па као нешто забрането е па тоа да ви даде дополнителен кикстарт, мораш да сфатиш дека Фенелчо ти е над пензиската граница со возраст па си кажуе кај него шо го пали моторот.
Така бе џенска ја погоди поентата!
Е кај мене малку утна, пошто пишав, одааамна онадам докторка, така да медицински сестри некако под ниво би ми биле ;) , а не би имал против, акчли:свиркам:

Moj искрен совет ти да почнеш да бараш негова генерација на мажи со јахти, вили, бакрачи и со неколку пропаднати брака што сега имаат деца твоја генерација и што сега само само сакаат да финансираат некоја најмалце минус 15 год од нив , додека таа иде по шопинзи и третмани.
За тоа ти што ќе треба да им понудиш пиши ми у инбокс.

Moj искрен совет ти да почнеш да бараш негова генерација на мажи со јахти, вили, бакрачи и со неколку пропаднати брака што сега имаат деца твоја генерација и што сега само само сакаат да финансираат некоја најмалце минус 15 год од нив , додека таа иде по шопинзи и третмани.
За тоа ти што ќе треба да им понудиш пиши ми у инбокс.
Ќе се офајди од тие моја генерација:cenzura:
Ќе и останат лилјаците негибнати :D

Ќе се офајди од тие моја генерација:cenzura:
Ќе и останат лилјаците негибнати :D
Бар еднаш месечно ќе ја тресат како јорган. Затоа и викам и нејзе и на поздравот дека треба да се оддржаваат и ќе видат дека секогаш ќе бидат на цена а со тоа и ќе имаат испонет сексуален живот.

Бар еднаш месечно ќе ја тресат како јорган. Затоа и викам и нејзе и на поздравот дека треба да се оддржаваат и ќе видат дека секогаш ќе бидат на цена а со тоа и ќе имаат испонет сексуален живот.
А ти на гравчиња ли го гледаш нашиот сексуален живот и нашиот физички изглед!?
Совети не бараме од тебе, на форумов има далеку подобри и поискусни мажи од тебе.
:P

А ти на гравчиња ли го гледаш нашиот сексуален живот и нашиот физички изглед!?
Совети не бараме од тебе, на форумов има далеку подобри и поискусни мажи од тебе.
:P
Не барата ама јас слободно и бесплатно ви давам. За да се разубавите,д а си најдете швалери и кога ќе почнат да ве работат нема да бидете толку напорни како што сте.
Инаку кога некој се нуди да помогне се вика фала . А за секое фала нешто се дава. ;)

Не барата ама јас слободно и бесплатно ви давам. За да се разубавите,д а си најдете швалери и кога ќе почнат да ве работат нема да бидете толку напорни како што сте.
Инаку кога некој се нуди да помогне се вика фала . А за секое фала нешто се дава. ;)
200 грама кафе.

Доста ми беше од слободни уметници, шо ќар видов од тоа дека бев сексуално активна со години, ништо, време е да уживам во животот, за мене сексот е работа неплатена.

Многу сум била глупа!!!
Мореее да го вратам времето има катанец на гаќи да закачам. Се си иде со времето па и паметта. :cool:

Тоа тие муабети кај млади крцкалчиња може да ти палат, да се одржавале, демек сексот те праи поубава, посреќна, поодржана, продавај им ветер и магла.

Ништо од тоа. Изгубено време, пари и енергија! Тоа е сексот.

Затоа се бира со кого и тоа те како се бира, сум била во долги врски ама џабе пак не сум одбрала правилно, сум се трудела со секс да задоволам, демек да ојачам врска. Нема врска, со секс не се јача врска, ниту брак, како што реков, тие жени што се сексаат онака рекреативно се гуски невидени, без мозок, нема никаква добивка во тоа, само загуба.

Целата таа енергија, скапоцено време и пари наместо во врски и секс, да сум ги вложувала во едукација и развој личен до сега ќе бев милионер, а не очајна домаќинка.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom