Секс тајминг: навечер или преку ден :)

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
115
Јасно е што ве прашувам со насловот на темата..
Некои викаат демек „сексот одсабајле бил најубав“. Други викаат „може е најубав ама јас мразам светлина, што значи претпочитам вечер“ итн.. Кој е вашиот секс тајминг? Навечер, преку ден, рано сабајле? Или кога било сеедно ви е?:-)

Ма било кое време е добро, но сепак си стојам зад тоа дека утринскиот секс е најдобар!

koe bilo vreme zavisi dali ke bidam HORNY :))

На сабајле 3 кекса и еден секс на ручек 2 кекса еден секс на вечер само секс
ова можеби требаше да го напишам у гурманско катче за диети ама сепак овде го напишав
абе кога и да е Секот е добредојден

некако навечер ми е боље, што знам најчесто на сабајле не сум расположен за нешто вакво

Sekoe vreme e pogodno za seks, ako se stvorat uslovi za toa :)

5.40 do 6.15 April mesec. Samo pesnata na veke razbudenite ptici nadvor i krckanjeto na krevetot. Nisto poveke.

Рано насабајле, негде 4:00 - 6:00, летно време, се разденува, полека онака, се слушаат мааааааааааааааааалецки бранчиња од морето, а ти се потиш ко прасе од сексање и после тоа си заспиеш...
А кога ке се разбудиш те чека сокич, нес кафе и нешто добро за доручек...брееееееј, ми се пријаде!

od edna tocka gledano preku den bi bilo naj dobro.....sonceto koga ne gree sme/ni se smee polni sme so energija.........:sekss: :sekss: :sekss:

Од „технички причини” практикувам секс повеќе преку ден. Тогаш има место и време за „злочинот”.

Иако, вечерва падна можеби најдобриот секс досега.
Сеуште сум под импресии... Навечер! :wink:

Acid напиша:
Од „технички причини” практикувам секс повеќе преку ден. Тогаш има место и време за „злочинот”.

Иако, вечерва падна можеби најдобриот секс досега.
Сеуште сум под импресии... Навечер! :wink:
Значи ке добиеме колумна од тебе за ваа вечер:sekss:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom