Секс со кола?!

• Креатор на темата Креатор на темата Plavooka
  • Време на започнување Време на започнување
Може и кама-сутра за со кола ќе издава.

На овој да му запалиш цигар у кола.....па уште и да ти падне пикавецот.....

Не би ја пикал раката меѓу седиште.

Е овие луѓе заслужуваат права, а не гејовите.
Треба да им се дозволи да стапуваат во брак имаат деца(помали колички) и посвојуваат деца(помали колички).

toy1.jpg

Мислам дека количка израсната во вакво семејство ќе се развие во перфектно здрава индивидуа.
Оптимус Прајм бил посвоен од вакво семејство и што му фали???

350px-Optimusg1.jpg

^
Ако автомобилите сакаат да се изборат за своите права, некa соберат 10.000 потписи и нека се даде закон на гласање пред Собрание. :D

Предметофилија?Ајфелова кула?Лифт?ВАТАФАААААК?!o_O

Mene iskreno mi e zal za deckovo,na nego mu treba Exorcist definitivno da vidi dali e toa nekoja demonska kola.

Највеќе внимание сигурно обратил на мењачот
А да во право си,редовно дополнува и менува масло во мењачот.
Иако ние нашите коли, цел живот ги возиме со исто масло,...што не !
Или да не мислеше на РАЧКАТА од менувачот,...да си ибиш векот !

Имав еден комшија имаше едно југо, и го тинтраше толку многу што ни жена нема такво внимание добиено во шпанска серија. Го переше едно 3-4 пати во неделата, насабајле церада навечер ја тргаше, секој ден прозорите ги бришеше со неговата позната крпа од Германија која тука ја нема (истата ја имаше на пазарче и позната е како магична крпа) ама ај си сонуваше дека само тој ја има. Таа љубов постоеше се додека еден ден камионот за ѓубре не му ја собра цела десна страна од југото. Во тој момент мораше да бира помеѓу скапата поправка за југото и викањето на жена му од терасата да го продаде. Он ја избра жена му, југото отиде во отпад......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom