Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неzar ne gledas deka se zaebavam![]()
You're gonna have a bad timeИли случајно да му ја треснеш вратата....
Имав еден комшија имаше едно југо, и го тинтраше толку многу што ни жена нема такво внимание добиено во шпанска серија. Го переше едно 3-4 пати во неделата, насабајле церада навечер ја тргаше, секој ден прозорите ги бришеше со неговата позната крпа од Германија која тука ја нема (истата ја имаше на пазарче и позната е како магична крпа) ама ај си сонуваше дека само тој ја има. Таа љубов постоеше се додека еден ден камионот за ѓубре не му ја собра цела десна страна од југото. Во тој момент мораше да бира помеѓу скапата поправка за југото и викањето на жена му од терасата да го продаде. Он ја избра жена му, југото отиде во отпад......
Ова старо е 100 години.
Или случајно да му ја треснеш вратата....
И јас истото го гледав мислам дека на меден месец идеше со парче од ѕидот.На Нешнл Џеографик го имам гледано одамна...
Покрај овај со коливе, имаше една фаца заљубена во Берлински Ѕид... Па дури и дозволија да преспие една вечер во стражарската кула.. Демек ке ја губи невиноста на првата брачна ноќ со ѕидот..
Да да, фејспалм.....![]()