Секс на првата вечер

• Креатор на темата Креатор на темата ZisDead
  • Време на започнување Време на започнување

Секс на првата вечер?

• Вкупно гласачи
    316
женски: многу пати
bar6-l.gif
bar6.gif
bar6-r.gif
clear.gif
00%

rekov jas na forumot se najpostenite devojchinja , ni se ebat ni nisto :back:

Ne rekov deka tie sto imale sex na prva vecer ne se posteni. I nikade ne napisav deka ne se ebeme, sexot e prirodna rabota i podednakvo im e potrebna i na maskite i na zenskite. Samo kazav deka ne sum imala sex od prva vecer, a toa bese samo objasnuvanje kako voopsto zenskite razmisluvaat. A jas veke kazav deka ne se zamaram so toa koj sto misli i koj sto zbori za mene. Ziveam za sebe. I toa ne znaci deka nikogas ne bi legnala na prva vecer.

Никогаш не сум имал секс на првата вечер - секогаш била n-тата вечер (n > 1). :smir:

Веројатно сме ние позатворени... Шкотите веројатно ова го практикуваат, зашто немаат гаќи, лесно го дигаат килтот и немаат проблем да ви дозволат да ги разгледате нивните важни органи за размена на материја, енергија и информации... :smir:

Но ете. Поради некои причини сметам дека сексот на првата вечер е малку пребрзана работа. Нормално, веројатно има луѓе што мислат инаку, па еве, практикуваме слобода а избор и изразување. ;)))) :smir:

sum imal povekepati seks od prva vecer,i skoro sekogas probuvam(pa i normalno e koga ne znam za kakva devojka se raboti)probuvam,ama ne insistiram i ne preteruvam ednostavno go pocituvam nejzinoto mislenje,i nejziniot stav,i ne ja zamaram so toa.

Сум имал до сеа 4 пати од прва вечер.Ама тоа се случувало У Несебар каде што она ме гледа сеа и никогаш повеќе(мене не би ми сметало и да ја гледам и понатаму) и тука у СК само со една девојка ми се има десено.Иначе неам нишо против тоа.Ама некако коа ќе ми даде на прва вечер понатаму несакам да имам ништо посериозно со неа...

Сум имал до сеа 4 пати од прва вечер.Ама тоа се случувало У Несебар каде што она ме гледа сеа и никогаш повеќе(мене не би ми сметало и да ја гледам и понатаму) и тука у СК само со една девојка ми се има десено.Иначе неам нишо против тоа.Ама некако коа ќе ми даде на прва вечер понатаму несакам да имам ништо посериозно со неа...

Епа така е... Или ти нема да сакаш после со неа или она нема да сака после со тебе или и двајцата нема да сакате, што не мора да значи ама најчесто е така.

Кога имаш нешто со некого уште првата вечер, тогаш не сакаш ништо посериозно со таа личност, не се трудиш да ја импресионираш, не се воздржуваш и едноставно уживаш во вечерта што нормално си завршува, а со тоа завршува и приказната. Може да се сретнете пак, да се видите, да ја повторите ситуација ама на крај пак не сакаш ништо сериозно со таа личност. Не знам зашто е така... :toe:

Епа така е... Или ти нема да сакаш после со неа или она нема да сака после со тебе или и двајцата нема да сакате, што не мора да значи ама најчесто е така.

Кога имаш нешто со некого уште првата вечер, тогаш не сакаш ништо посериозно со таа личност, не се трудиш да ја импресионираш, не се воздржуваш и едноставно уживаш во вечерта што нормално си завршува, а со тоа завршува и приказната. Може да се сретнете пак, да се видите, да ја повторите ситуација ама на крај пак не сакаш ништо сериозно со таа личност. Не знам зашто е така... :toe:

Па на секој му треба онака малце забава...

Па на секој му треба онака малце забава...

ЗОшто таков став?
А од каде ќе бидеш сигурен дека таа што ќе ти биде девојка за "везден" понатака или жена не легнала со некого претходно уште на прва вечер? Значи личноста што ти ја сметаш за соодветна за понатака во животот не е за забава пошто не легнала со тебе прва вечер, но легнала со некој друг. Иста е личноста, само аголот од кој ја гледаш е поинаков.

ЗОшто таков став?
А од каде ќе бидеш сигурен дека таа што ќе ти биде девојка за "везден" понатака или жена не легнала со некого претходно уште на прва вечер? Значи личноста што ти ја сметаш за соодветна за понатака во животот не е за забава пошто не легнала со тебе прва вечер, но легнала со некој друг. Иста е личноста, само аголот од кој ја гледаш е поинаков.

Мислам дека за себе збореше... Дека ние не сакаме посериозно ништо со таа личност затоа што и нас некогаш ни е потребна забава...
Барем јас така го сфатив :smir:

ЗОшто таков став?

Па како што таа за мене била девојка за забава, на некој ќе му биде за везден, и обратно таа што мене што ќе ми е за везден,на некој му била за забава.Тоа што сакам да кажам е дека некоја што од прва вечер ќе се подаде некако не ми иде и понатаму да бидам со неа.Мн е поинтересно и се повеќе се зацапуваш а и послатко е кога одолговлекува не е така?

Ne sum za sex na prvata vecer od prosta pricina sto ne veruvam deka ima nesto sto do toj stepen bi me vozbudilo da s eisklucam i da imam sex, i ne go svakam toa sex so nepoznat se uste nie sme so mentalitetot mnogu nazad i nema sto da se praime sovremeni Balkan si e BALKAN,ine samo zaradi podnebjeto pod koe ziveeme ednostavno ne mi e svatliv sex na 1 vecer koga ne mu go znaes ni prezimeto niti koj e niti sto e i nema nekoja bliskost i opustenost za da dojde do intimna vrska.Sexot go svakam kako uzivanje a so stranger tesko deka bi se slucili a radi reda stvari ne planiram da pravam.

Кога не бев во врска ми се има случено 2 пати....интересно е, ама не е тоа тоа:toe:.

nekako ne sum za sex na prv sostanok ali go svakam toa.koj saka neka si pravi.iskreno ako se zamislam toa MOZEBI bi go napravila samo so nekoj sto ne e od tukai ne go znam ni toj mene, ama i toa ne veruvam

Не беше баш на прва, ама скоро беше, во секој случај.
А не бев гладна за маж, уопште, ама ете..
Само тогаш сум направила таков кикс. Кикс затоа што требаше да го чувам тоа дете, а јас направив да мисли дека сум само за тоа.
Затоа не би го направила уште еднаш. Немав таква намера и затоа ми е криво. Инаку, ако е само за тоа, чиста сметка долга љубов, поубаво нема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom