Секс на првата вечер

• Креатор на темата Креатор на темата ZisDead
  • Време на започнување Време на започнување

Секс на првата вечер?

• Вкупно гласачи
    316
Дивајн, не сум се фатил за општество, мене лично може да ми се фати за онаквото :) ама муабетот ми е тоа е малце и ден денеска табу тема..

Нема да легнеш од прва со некој дека ти изгледа добро, туку дека си имала напорен месец, не си во врска, немаш време да бркаш врска, а сакаш да се издуваш една вечер...идеш, го праиш тоа, и утре продолжуваш со работа/проект ватевр

Дивајн, не сум се фатил за општество, мене лично може да ми се фати за онаквото :) ама муабетот ми е тоа е малце и ден денеска табу тема..
Не баш ... девојките ден денес можат да изреагираат и поопуштено од маж ... може ти не си налетал на такви, но така е.

Нема да легнеш од прва со некој дека ти изгледа добро, туку дека си имала напорен месец, не си во врска, немаш време да бркаш врска, а сакаш да се издуваш една вечер...идеш, го праиш тоа, и утре продолжуваш со работа/проект ватевр
Тоа уште полошо ... не го сфаќам ефектот од тоа ... што потреба од секс ако е со некој од улица? Во тој случај оправдувам секс играчки, како подоба варијанта ... ако ништо друго, посигурен е човек така.

Ми се има еднаш десено секс на првата вечер, уствари бевме другари,се пољубивме, се деси што се деси... Ми беше криво, ама сватив дека било момент на страст и желба за секс.....Ок ми е таквиот секс, и повозбудлив е.... Али мислам дека летниот одмор е најдобра шанса за таков секс. Се запознавате вечерта, идете на плажа или било каде, праите што праите, ни тел. броеви ни бутур...

Да, да...само не беше вечер туку пладневен :wink:
Ич не ми беше гајле дали е прв или стоти состанок...и пак не ми е :) кога си со вистинска личност, во вистинско време и место се е прекрасно :kafe:

Nikoagas ne sum imala seks na prvata vecer, ne sum sakala licno, ne mi e nekako ubavo so nekoj sto ne sum u vrska da imam seks. I ne bi imala aj da ne kazam dva pati:pos2:

многу ретко, само еднаш, ама тоа ти е, здравје

Ниеднаш.

Јас ќе мрчам зашто нема опција еднаш.. *мрч мрч*

sagaqua напиша:
Да, да...само не беше вечер туку пладневен :wink:
Ич не ми беше гајле дали е прв или стоти состанок...и пак не ми е :) кога си со вистинска личност, во вистинско време и место се е прекрасно :kafe:
Se soglasuvam maksimalno 100%, so vistinska licnost vo vistinsko vreme i na vistinsko mesto stvarno nema precki za takvo nesto. No ne znaci nikako deka ako istata vecer zapoznaam nekoja si koja samo fizicki me privlekuva deka bas i moram da ja legnam. Znaci, prva vecer da,moze, ama mora da e kompleten ugogjaj, ne smee da izostane zaveduvanjeto, udvaranjeto, osvojuvanjeto, stuenjeto na fluidot...:vozbud:

Mandrak напиша:
Se soglasuvam maksimalno 100%, so vistinska licnost vo vistinsko vreme i na vistinsko mesto stvarno nema precki za takvo nesto. No ne znaci nikako deka ako istata vecer zapoznaam nekoja si koja samo fizicki me privlekuva deka bas i moram da ja legnam. Znaci, prva vecer da,moze, ama mora da e kompleten ugogjaj, ne smee da izostane zaveduvanjeto, udvaranjeto, osvojuvanjeto, stuenjeto na fluidot...:vozbud:
А од кај ќе знам дека е права личност од прва вечер ? Права личност за што? За секс ? Најчесто кога сум надвор весела сум , малце поднапиена и го сакам цел свет и со тој став правам милион грешки проценки , таман работа да исполнуваа личноста условите за секс и тоа да ми е доволно , а кај е близината? чуствата ? .
Така да секс од прв вечер , ако се роди таков маж , тука сме!

Струмикс напиша:
Се случува и таква работа, зошто пак да не?
Да ама признај дека нигде не размисли дека е ТАА она правата , или јас се збунав?
Не велам дека не можи да е поради самиот чин , сакала во ред ама дека други мисли се во глава , како на пример страста .

...seks na prvata vecher.....uuuuuu..a toa neshto posle treba da se plati???:tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom