Секс на првата вечер

• Креатор на темата Креатор на темата ZisDead
  • Време на започнување Време на започнување

Секс на првата вечер?

• Вкупно гласачи
    316
а зашто па да не......тука во македонија ретко може да доживееш да ти се случи таков испад...секс за една вечер или па да се наогате под некој интересни околности..па биднало
а далеку на западот е мн.поверојатно за таквите сексуални задоволства во една вечер без обврски :)

Никогаш. Не го сфаќам сексот толку здраво за готово.

ја мување на прва вечер неможам да си дозволам не камоли секс.

ноу веј, и покрај тоа што во Македонија нема многу сексуални болести за разлика од другите држави сепак - се држам на дистанца (со исклучок на некои маникенки итн... хахаа)

женски: ниеднаш
bar4-l.gif
bar4.gif
bar4-r.gif
2136.21%

Секс на прва вечер? Се прашувам која ќе ти даде само...јас немам проблем со тоа,запознаваш особа се е супер и зошто да немаш секс истата вечер,треба значи месец дена да шеташ со неа и бла бла бла...а замислете после сексот да се роди љубов или нема ли да ви е мака ако го одбиете па после си замислувате како би било поинаку? Но овде ако си женско и имаш секс на прва вечер ќе те мислат лесна женска да не кажам ку*ва али се е тоа до гледањето на работите...

сум немал :idontgiveafuck:
ај, може ќе се деси некад... нема да кажам не -)) т.е. зависи.

Практикувам секс на прв состанок, некако ми е посебен самиот момент, некако двајцата се трудите што повеќе да си се допаднете еден на друг и баш е добро....А за тоа што девојките во нашава државичка обично сакаат да скријат некој од своите авантури па и затоа мислам дека резултатите на анкетава се такви а машките си се приказна за себе...... стари викаат „ДА ЕБИШ И ДА НЕ СЕ ПОФАЛИШ ИСТО КАКО ДА НЕ СИ ЕБАЛ”

Да си бевме некое нормално општество каде што секој би си гледал во свој двор, тогаш не би имало и потреба од вакви теми.

Како прво, секое машко сонува девојки што ќе се дадат од прва, а пак секое (со некои исклучоци) женско нема да ти даде поради причини дека машките после тоа јадат го*на.

Јас не гледам ништо во секс од прва, ниту па во One Night Stand. Онака просто ти прднало преку глава од врски, од јавувања по телефон, од срц мрц, идеш си подпивнуваш, се фаќате за рака, си прајте шо си прајте и веќе не си се гледате...слатка мала тајна...

Ама шо знам, мислам дека тоа е така поради нашиот менталитет...иако сепак, има исклучоци.

Незнам дали некоја би се изјаснила на темава дека практикува секс на прва вечер,причините веќе се познати,но дека нема девојки што не уживаат или уживале барем една вечер во тоа(може и орален,анален) не сум баш најсигурна:helou: резултативе од анктава не ми се верни.

Јасно де :) си кажав ја, коа ќе ти дојде преку глава да се видиш. да се запознаеш, да седнеш на кафе, да видиш каков е, ваков е, таков е...вака скратена верзија добиваш...само што ретки се тие што се отворени и не мислат на тоа дека комшијата ќе дознае или што ти ја знам што..

Нема што да мисли дека комшијата ќе дознае,треба да е сигурна дека ќе дознае цел град и околните села хаха (шала,мала).
Овој секс на прва вечер мислам дека со годините се прифаќа понормално,без осуди и триење сол на глава,бидејќи тоа го направила од што сакала,а он е доволно паметен да си ја затвори устата.

Што знам, сега за сега се во мода снимањата со телефони, па фалење пред другари, ама свака чуда за два три дана, па и тоа ќе изумре, така да најверојатно ќе си дојде се на место. Сега за сега како што стојат работите, секс од прва само ако си на одмор некаде надвор од државава и со некој/а што ни на англиски не се разбирате :)

За ова се сложувам како една варијанта за слободно однесување,секс со некој од страна,без муабет:-).Она за телефоните ми е премногу идиотски да го коментирам кој го прави и која е поентата.Сепак сакам да слушнам мислења и од постарите членки на форумов нели ова прашање е решено после 25та година или има уште мажи што се фалат како тинејџери?

Ќе кажам само дека се фалат, и постари од 25 :) Малце глупо е коа ќе дојде некој што го знаеш, женет, со дете, и ти вика "Види шо и праеф..." ...Ноу комент :)

Се фатиле сите за нашето општество, па не мрдаат. Као демек кај нас нема такви девојки или па се водите по анкетава која и јас верувам дека е лажна?:podsmev:
Ватевр, не е важно.:nisto:

Туку, од една страна, сите повеќе ценат карактер бла бла, а од друга би се легнале од прва вечер доколку сакаат тоа да го направат со некого. Е добро, туку, од кај знаете дека сакате? Неможам да го сварам поимот да можам да легнам со некого само затоа што изгледа добро, а друго баш и неможе да се открие за тоа кратко време.
Колку е сексов направен општа работа, тоа чудо едно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom