Секс на "пијано"

• Креатор на темата Креатор на темата SWEDEN
  • Време на започнување Време на започнување
Или предолго трае или прекратко.

Сум имала на пијано и не можам да се пожалам:icon_lol:
Ама најубаво е кога и двајцата се подпивнати.

Kolku sexa ste imale od prva vecer a ste bile pijani ?
Ах уште колку пати ќе го напишам ова :vozbud:
Секс на прва вечер - не. Ни пијана, ни полупијана, ни трезна:nenene:

Kolku sexa ste imale po treta vecer a ste bile pijani ?

prasanje i za zenite kakov vi bil sexot so pijan partner ?
Ма ни по трета, секс само после петтата вечер:kesa:
Се зезам, секако.
Не сум имала, а со оглед на тоа како се понашам кога ќе сум не пијана де фатена малце, леле :pos:

Демит, таман сакав да кажам дека повеќе ми одговара на оргули!
А, инаку, и јас сум за секс со минимално количество на алкохол. Со многу алкохол, освен што трае предолго, не се постигнува поентата а знаејќи го тоа, малку е безвезе без тоа да се има секс. (Иако, и самиот чин е доволно убав.)

Kolku sexa ste imale od prva vecer a ste bile pijani ??
ниеднаш од прва вечер :( не сум налетал до сега на таква цура
Kolku sexa ste imale po treta vecer a ste bile pijani ??
неколку,али не камен пијан онака подпивнат
Sto filing ste imale ?
освен што процесот трае подолго друг филинг не сум осетил :wink:

А на пијано, а на не пијано, sex си е sex.
На правите мајстори не им треба алкохол за да имаат предигра од 3 часа или sex marathon од 6 до 48 часа.

Се согласуваш со мене SWEDEN или не? :)

Slusaj ja ne lazam , posle pola litro viski ebam po 3 saata normalno mavam i dva tri red bula i idi zapri ja paklenata mashina posle...

tebe ako te facha od tri chashki toa si ti , mene pola litro koa sum u forma mi e samo zagrevanje... zatoa :kesa:

Normalno deka mi bilo ubavo kako se potish se otreznuvash i se poubavo i poubavo e ... bashka ja bivsh sportista u top forma u najboljim godinama, telo remek delo plochki mermer, plivanje sekoj den po saat vreme zdrav jak organizam ... sto ne ti e jasno ???
Moze i kovana ograda ii PIkovana fasada imash a?
Rekov pijan, a ne pivnat ili podpivnat malku, ustvari ti taka si ja postavil temata, taka da: pola litar ne e pijan chicho! (moram da ti repliciram vo tvoj stil, zashto nema da me razberesh. :smir:eve ti cvekence za da ne mi se ljutish).
Dakle, ne mi e ubavo i ne mi e. Prvo, ne sum se opil edno 5-6 godini sigurno, dovolno sum svesen da se sprcham koga ke setam deka mi se sechat nozete, kolkavo saka neka e zadovolstvoto prekinuvam, taka da i sum nemal nekoj sex na pijano. Vtoro ima mnogu ubavi merki za borba protiv alkoholot da ne ja osetish onaa losha strana, ona shto ti ja zema dushata, nego samo zadovolstvoto(za ova imam pishuvano pred nekoj mesec nekade niz forumov, ako ve interesira pobarajte), taka da ne si dozvoluvam da se opijanam vo nikoj sluchaj, ili da se izgubam pa da ne se sekavam shto sum pravel! I Treto, ednash mi se odmili zenskiot pol koga vidov so kogo se razbudiv utroto(2 meseci pcuev po sve shto e zensko), vtor pat ne planiram da mi se desi istoto, taka da sex na pijano NI U LUDILO! :toe:
I chetvrto: neli kontrolata e pomala koga si pijan i poslabo se kontrolirash? Pa kako togash ebete podolgo bre koga ste pijani, koga nemate kontrola? ili togash nemate kontrola i na strasta i ne se vozbuduvate pa mozesh da shtrakash cela nok. PA AKO poslabo se vozbuduvate kako vi e poubavo togash da ebete pijani koga vozbudata e pomala?
Jas stavam raka vo ogan deka normalen maz so redoven sexualen zivot ke se iskontrolira 3 pati poveke od pijan, i moze mnogu podolgo da ebe! Da ne redam primeri ama ne ste vo prapvoZnachi, prochitajte gi dvete podvlecheni prashanja i odgovorte si sami vo sebe pred da napishete ovde!
NAPOMENA: Ako ima nekoj neshto da kaze protiv, prvo da mi odgovori na podvlechenite prashanja!

e sea ako pod pijan se podrazbira dupka pijan ili trup gon i tako dalje najiskreno ne mi se diga breeeeeeee gleam samo da go fatam krevetot i da se spluosam ili ja fakam soljata pa na nea spija za sekoj slucaj pa posle nekolku vakvi nemili nastani prestanav da se praam gon pijan taka mislam deka bolji seks nema od na trezno pozdrav

Pa kako togash ebete podolgo bre koga ste pijani, koga nemate kontrola?

Koj rece nemame kontrola nie pijanite jebo fakeri ?

Ti kazuem covecanski , se otreznuem so ebenjeto... iskacha alkoholot preku potta i se poveke i poveke ima kontrola

PA AKO poslabo se vozbuduvate kako vi e poubavo togash da ebete pijani koga vozbudata e pomala?

Ne e pomala
Ti kazuem covecanski , se otreznuem so ebenjeto... iskacha alkoholot preku potta i se poveke i poveke ima kontrola

Ama toa e kaj jebo fakeri extra special edition koi go pamtat Tito a za drugi ne znam...

Normalno ako imash black out ne mozesh se dvizish kamoli ke ebesh , toa kaj mene se deshava ednash u tri godini SAMO koa ke resham da se UTEPAM i mesham pijachki namerno , da vidam dal Bog saka da me zeme ili mi e rano. Toash ne ebam . Ne mozam ne sakam .

Alkoholot zgolemuva pritisok krven i srce pumpa poveke krv i u kurot se pumpa poveke krv ... so e nejasno ?

DO 200 grama se diga odma ko pushka ...i se fura podolgo ... nekad se deshavalo kako mi paga nivo na alkohol posle partija pak da pijam u pauza

Ako se podcrvcnesh okolu 300 -500 grama ne znaesh merka normalno nema da se digne LESNO ama ne daj boze se digne toash masakr... kukala joj majka .

Nad 500 veke ne ni ebam ne me interesira toa sum dosol da se opijam , moze samo da go pushi nekoja i da se smeam niso drugo...mada i toa nejkum

Dovolno razjasnuvanje ?

Kolku sexa ste imale od prva vecer a ste bile pijani ?

Ниеден,а нема ни да иам,не сум лесна девојка за некој да ме добие после прв состанок.:pipi:
Kolku sexa ste imale po treta vecer a ste bile pijani ?

Ниеден,и нема ни да иам со некој што едвај го познавам...:toe:
prasanje i za zenite kakov vi bil sexot so pijan partner ?

Sto filing ste imale ?

Кога ќе имам ќе ти кажам,а тоа сигурно нема да биде ни од прв,ни од трет,ни од 10 состанок,туку со некој кој ми значи и постои љубов,почит,разбирање меѓу нас.

Да,конзервативна сум во врска со љубовта.Сексот зависи од љубовта,доколку ја нема...секс ради реда-нема шанси.
One nght stand(под дејство на алкохол,а и под било какво дејство)...никогаш:nenene:
Секс на прв состанок(под дејство на алкохол,а и под било какво дејство)...исто така.:nenene:
Секс само зашто ми прднало(под дејство на алкохол,а и под било какво дејство)...:nenene:

Oficijalno te progtlasuvam za Devica Marija i te odlikuvam so orden so zlaten venec ... ne si lesna devojka eve ti tapija .

Ima film Dzems Bond Nikogash ne kazi nikogash

koa ke se desi da vratis ordenov !

Zasto rekle starite raduj se kure na pijano piche ???

Kaj mi e be Ljupcho ...Ljupco vrati se

Точно 7 пати до сега сум имал секс во пијана состојба-не малку фатен туку пијан во вистинска смисла на зборот.

За мене вака се одвиваат работите. Пред да почне самиот чин сум многу попален, откако ќе почне за едно 10 минути ми станува досадно а и се уморувам затоа што ми се спие, ми текнуваат други работи што би можел да ги правам.
Проблемот е што кога сум во алкохолизирана состојба паметот не ми е ни во сексот ни во девојката и тоа го прави самиот чин да трае подолго од посакуваното и очекуваното. Одкако фала богу ќе се заврши сум премногу уморен да правам било што друго и едноставно си зафаќам спијачка поза и ме снемува до време за ручек наредниот ден.
:wink:

Oficijalno te progtlasuvam za Devica Marija i te odlikuvam so orden so zlaten venec ... ne si lesna devojka eve ti tapija .

Ima film Dzems Bond Nikogash ne kazi nikogash

koa ke se desi da vratis ordenov !

Zasto rekle starite raduj se kure na pijano piche ???

Kaj mi e be Ljupcho ...Ljupco vrati se

Вака сега,оооо божествена 38цо...
Мојот сексуален живот е моја ствар.
Не сум ко тебе па да се палам на малце мевце.
И да,не сум лесна,не може да ме има секој како тебе.
И не ми треба орден од тебе за да ме потсетува дека не сум лесна и дека кај мене пред се е ЉУБОВ(знаеш што значи тоа?).
:smir:

Pazi majku mu lesna devojka ako dala a bila pivnata ????

Pa be devojce sea gi okarakterizira 70 posto od devojkite najmalce na forumot i u MAkedonija kako LESNI

A za svet da ne zborime ...site se znachi lesni samo kaj nas devojkite se demek teshki

Ne se teshki nego si chutat ...zmija nogi ne pokazue , trava mrda veter nema

Da ne davaa zenskite pijani, 50 posto od maskite u RM ke ostanea devici daj be molim te Deva Marijo zemi ordenot i sibaj ...

PS ubav par ste so Dafi :)

Да,лесна е таа што дава на прв состанок потпивната.
Не се ценат исто како поштените (така ако можам да ги наречам).
И не,не се 70% од форумов такви,а за во светот...?Па како тргнало,богами,ако сите почнат да размислуваат ко тебе...ојде човештвото јабана...:pos:
Секој маж,кога бара стабилна и озбилна врска ги елиминирува "таквите"(погоре спомнатите девојки).

П.С.Знам:pipi:

Spored tebe tie sto davaat na pijano se eptem lesni i kurvi i nikoj ne gi zima za zeni ??

Abe devojche tie najubavo si pominuvaat vo zivotot !

Pomina vremeto na babite i stomnite , toa veke ne e in dosadno e ... sto ako pie be zenskata i dade... demek i na drugi im dala i sea sto golem kur ako dala ...

Marija Magdalena bila kurva po nekoja verzija bibliska pa bila milenica na Isus ... toa sto nekoj meri dal pijana dala ili ne dala e neizivean , nesiguren vo sebe i pod difolt ima mal alat :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom