Секс без орален

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Не се става се во уста тоа уште од мали не учат ама некои од нас не ја разбрале добро лекцијата.

Си имаш право на свој став, твојот интимен живот твоја работа. Како што не сакаш друг да ти се меша и осудува, добро би било доколку се придржуваш на истото.

Се' повеќе имам впечаток дека намерно одиш контра, за да ти се посветува внимание па да се занимаваме ние како тоа тебе не ти пасува оралниот секс.
Може очекуваш некоја од форумџикиве да се накани да ти го испуши за да ти докаже дека се лажеш :tv: смешки.

Бркај си своја работа, никој нема право да осудува нечиј приватен, интимен живот.

Си имаш право на свој став, твојот интимен живот твоја работа. Како што не сакаш друг да ти се меша и осудува, добро би било доколку се придржуваш на истото.

Се' повеќе имам впечаток дека намерно одиш контра, за да ти се посветува внимание па да се занимаваме ние како тоа тебе не ти пасува оралниот секс.
Може очекуваш некоја од форумџикиве да се накани да ти го испуши за да ти докаже дека се лажеш :tv: смешки.

Бркај си своја работа, никој нема право да осудува нечиј приватен, интимен живот.
Си имам право на сопствено мислење бе,тоа си е мој став и не одам намерно контра и не осудувам никого,само кажувам дека тоа не е во ред,а тоа дека очекувам да дојди некоја да ми го испуши тоа си е твое мислење.

Си имам право на сопствено мислење бе,тоа си е мој став и не одам намерно контра и не осудувам никого,само кажувам дека тоа не е во ред,а тоа дека очекувам да дојди некоја да ми го испуши тоа си е твое мислење.

Ти го испушиле до сега?

Не се става се во уста тоа уште од мали не учат ама некои од нас не ја разбрале добро лекцијата.

Пфхахахаха!

Види батко колку ти си контрадикторен.
Еднаш отвараш тема затоа што сите имаме исто мислење како тебе, за после тоа да велиш дека одиш контра.. Контрадикторност до максимум.

Оралниот секс не е се` ставање во устата.
Али, ипак, тоа си е твое мислење.

Уживај во сексот како што знаеш и умееш.. (Кхм, ако знаеш).:helou:

еве еден пост логичен на темава, пошо глеам дека има мераклии на оралка...и едно прашање до нив...

дали може да ви се обракам, со синонимот куропушачки

ако ве врега тоа, кажете, нема да ве ослувуем понатака така низ форумов:smir:

Сум немал и немам намера да имам орален секс.
Знаеш како викаат: „Прашај паталец, а не гаталец!“
Кога ќе ти го испушат, кажи дека не ти се допаѓа и дека ти е грозно, се додека не си пробал, не можеш да знаеш!:wink:

Пфхахахаха!

Види батко колку ти си контрадикторен.
Еднаш отвараш тема затоа што сите имаме исто мислење како тебе, за после тоа да велиш дека одиш контра.. Контрадикторност до максимум.

Оралниот секс не е се` ставање во устата.
Али, ипак, тоа си е твое мислење.

Уживај во сексот како што знаеш и умееш.. (Кхм, ако знаеш).:helou:
Е сега се измеша тоа беше друга тема а ова е друга тема,иако коментарот ти е многу навредувачки и не заслужува одговор ама сепак од општа култура ти давам одговарам.

Знаеш како викаат: „Прашај паталец, а не гаталец!“
Кога ќе ти го испушат, кажи дека не ти се допаѓа и дека ти е грозно, се додека не си пробал, не можеш да знаеш!:wink:
Не сум пробал со нож да си го отсечам и малиов прст од левата рака па знам дека тоа нема многу да ме усреќи во животов.

Е сега се измеша тоа беше друга тема а ова е друга тема,иако коментарот ти е многу навредувачки и не заслужува одговор ама сепак од општа култура ти давам одговарам.

Зошто навредувачки?
Каде има овде навредлив збор?..

Океј реков, во ред, ете ти си знаеш најубаво како ти е за време на сексуалниот чин и што изведуваш(те).
Иако, искрено, немам јас досега слушнато/прочитано дека некој не ужива во оралниот секс. Ама секој со своето.
Поздрав.:wink:

@TAMARCE
-ZAR OVA NE E NAVREDUVACKI?"uzivaj vo seksot kako sto znaes i umees...(khm,ako znaes).

bucio напиша:
Не сум пробал со нож да си го отсечам и малиов прст од левата рака па знам дека тоа нема многу да ме усреќи во животов.

Земаш пребуквален пример, ако еднаш ти дадат фелацио нема за цел живот да ти фали физички пенисот, како што ќе ти фали малиот прст.
Кога давате примери, гледајте да бидат по тежина слични.

Патем, може и ќе ти се заарни од кај знаеш.:vozbud:

абе знаеш као викаат, неморал си е неморал генерално...се лепи тоа и се глеа секако...неможе да се сокрие нишо тука...некои мислат дека ако пушат ташак на некого дека може да врегаат секого со свој пост...:tapp:

Може да продолжите да коментирате во врска со темава, која не е совети и убедувања кој што да прави во кревет? Многу убаво е поставена, за вака да ја уништувате. Не мудрувајте на понеискусните и задржете се на тоа што треба.
Фала.:pipi:

и јас мислам дека е чоек на место, секс си е секс, и без оралка е поубав секако.

@LEJDI SATORI
-da ne sakas da proba togas i on na nekoe masko da mu go i...si?od kaj da znae,moze ke mu se uarni?i toa li da probuva?da ne treba i so nekoe zivotno da proba?a be aj ne zezajte,si znae covekot sto saka,a sto ne.i nema tuka zasto nekoj da mu go menuva stavot.

Јас не се обидувам да му го сменам ставот, туку да му ги проширам видиците.:pipi:

Сериозно сега, не можеш да коментираш за работи кои што никогаш во животот не си ги практикувал, затоа што не можеш да знаеш какво е чувството и кој е исходот!
Додека, ако веќе се одлучиш сепак да дадеш свое мислење, мораш да го поткрепиш со одредени факти, зошто е такво какво што е!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom