Секс без орален

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Секс во најчеста смисла значи вагинално-пенилен однос при кој доаѓа до оплодување и размножување.
Ова го пропушти поздрав.

Љупи рече дека е тоа единствена дефиниција,тоа е само за негова душа.А ова цитираново убаво си стои „најчесто“,но никаде не пишува единствено,правилно,и слично:helou:

Љупи рече дека е тоа единствена дефиниција,тоа е само за негова душа.А ова цитираново убаво си стои „најчесто“,но никаде не пишува единствено,правилно,и слично:helou:
Доволно е само најчесто.

Најчесто не значи исклучување на орален и анален.
Види реалноста ја прави мнозинството,а јас немам ништо против ко воли нек изволи,ама сепак искрено мислам дека намерно го испушти последниот дел од дефиницијата,па ако не проверев ќе останев во заблуда цел живот.

Dobro be aman, Bucko ne e po oralkata. Negova rabota. :toe: Ne gledam kako toa moze da ne zasega nas ovde.

Види реалноста ја прави мнозинството,а јас немам ништо против ко воли нек изволи,ама сепак искрено мислам дека намерно го испушти последниот дел од дефиницијата,па ако не проверев ќе останев во заблуда цел живот.

:pos2:
Зошто да водиме дискусија без потреба:)Дефиницијата за секс е јасна како бел ден.

Човекот е единствено живо суштество кое практикува сексуални односи не само заради извршување на репродуктивната функција туку и заради постигнување на сопствено задоволство при врвот на сексуалниот чин, оргазмот.

Ете ти уште една дефиниција:smir:

Па нормално задоволство,ама премногу се става акцент на тоа а не на крајната цел(репродуктивната функција).

Ako ovde napisaa postovi 10 devojki 9 od niv izlazaa deka imale oralen seks?Se postavuva i edno drugo prasanje,sto ako nekoja devojka saka oralno da go zadovoli na tipot a nemu ne mu e izbajnat,odnosno ima urda,sto ke pravi vo toj slucaj devojkata?Ajde devojki vie stze na poteg,mislam deka ve isprovocirav sega? :pusk:

Ako ovde napisaa postovi 10 devojki 9 od niv izlazaa deka imale oralen seks?Se postavuva i edno drugo prasanje,sto ako nekoja devojka saka oralno da go zadovoli na tipot a nemu ne mu e izbajnat,odnosno ima urda,sto ke pravi vo toj slucaj devojkata?Ajde devojki vie stze na poteg,mislam deka ve isprovocirav sega? :pusk:

Ќе и се изгуби желбата во истиот момент:)Освен некоја ако не му го грабне со рибачка четка да го потсреди:vozbud:

Не се става се во уста тоа уште од мали не учат ама некои од нас не ја разбрале добро лекцијата.

Секс без орален, ....

Куќа без ајвар! :pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom