Секс без облека ("пиштол") или со некое крпче

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Крпче,штикла итн

ништо или стикли како што кажав еднаш

Аххх темаваа..Некое парченце овиснато на телото мислам дека има повеќе ефект отколку целосна голотија..Некоја така повисока штиклица на која едвај се стои...Некоја наметка...кошулаа и сличнооо..а може и некое парчеце подскинато:pipi:

Пиштол.. освен ако не збориме за парк-секс. :)

Gol-pistol bre .. osven ako ne e oblecena ko japonska srednoskolka :pipi:

Многу гледате порничи бре... али ае ок , мрежести чорапи над колено и "кикици" со црвена машница ... црвена штикла ако има. сепак е економска криза неможе секој до Солун... хорни мофо :vozbud:

Зависи од
1. моментот,
2. попаленоста,
3. инспирацијата,
4. местото на кое ќе ни дојде желбата за водење љубов / секс

Јас сум за голотија,ок е некое парталче да има додека е предиграта или пак ако е секс на брзина.Инаку несакам облека,сакам да уживам во телото на партнерот и тој во моето,несакам ништо да смета.

Прво со облека после соблечуваме :D Без облека е по кул мора се да се фане секаде а не да ми мирисаат чорапите сакам мазна нога :pos: :D и така а ако се срами ќе изгаснеме светлото :)

Зависи од тоа дали зборуваме за секс на брзина или за долга партија, иако не почитувам секс што трае помалку од 1 саат, чисто за промена и ова другово може да пројде.
Ако имам малку време ми нема смисла да се соблекувам целосно, ако трае подолго преферирам голотија.
Освен ако не е „посебен настан“ па да останат корсетот, неговата раскопчана кошула или подвезиците ... :oops:

Многу ми е по мерак коа ќе се фатиме у тесно.. значи оној брзиот секс, па уште ако се погоди сукња со подвезици оздола топ-потоп, ако играме целоноќна се знае пиштоли, каиш тенок за врзување раце или врат, може и превез, пошто ептен ме пали коа сум со врзни очи и кога ми ги гризе усните уф! Ај гет д поинт диднт ај? :pipi:

Obleka definitivno gi vadis cicinjata od dekolteto,gi trgas gakickite i svrsuvas za 2,7 sekundi (y) Sitoacija na stolce sednuva vrz mene cicinjata kaj mene vo usta, racete na gazinja i mesanje bez prekin !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom