Аххх темаваа..Некое парченце овиснато на телото мислам дека има повеќе ефект отколку целосна голотија..Некоја така повисока штиклица на која едвај се стои...Некоја наметка...кошулаа и сличнооо..а може и некое парчеце подскинато
Многу гледате порничи бре... али ае ок , мрежести чорапи над колено и "кикици" со црвена машница ... црвена штикла ако има. сепак е економска криза неможе секој до Солун... хорни мофо
Јас сум за голотија,ок е некое парталче да има додека е предиграта или пак ако е секс на брзина.Инаку несакам облека,сакам да уживам во телото на партнерот и тој во моето,несакам ништо да смета.
Прво со облека после соблечуваме Без облека е по кул мора се да се фане секаде а не да ми мирисаат чорапите сакам мазна нога и така а ако се срами ќе изгаснеме светлото
Зависи од тоа дали зборуваме за секс на брзина или за долга партија, иако не почитувам секс што трае помалку од 1 саат, чисто за промена и ова другово може да пројде.
Ако имам малку време ми нема смисла да се соблекувам целосно, ако трае подолго преферирам голотија.
Освен ако не е „посебен настан“ па да останат корсетот, неговата раскопчана кошула или подвезиците ...
Многу ми е по мерак коа ќе се фатиме у тесно.. значи оној брзиот секс, па уште ако се погоди сукња со подвезици оздола топ-потоп, ако играме целоноќна се знае пиштоли, каиш тенок за врзување раце или врат, може и превез, пошто ептен ме пали коа сум со врзни очи и кога ми ги гризе усните уф! Ај гет д поинт диднт ај?
Obleka definitivno gi vadis cicinjata od dekolteto,gi trgas gakickite i svrsuvas za 2,7 sekundi Sitoacija na stolce sednuva vrz mene cicinjata kaj mene vo usta, racete na gazinja i mesanje bez prekin !
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.