Секогаш доцните или...?

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
ЕпА вака КАСНАМ САМО НА УЧИЛИШТЕ! иначе за во град си сум доста редовен ;D

не секогаш ама често се случува и на сите им викам за 2 сек сум таму ама ... тие 2 сек некогаш траат цел саат :kesa: а не сакам да каснам.:pipi:

не доцнам никогаш знам како е кога чекаш некој затоа јас сум секогаш на време на договореното место

каснам ко луда и секогаш сите ми се лутат , што е нормално...т.е.сега се трудам да си ја оттргнам таа лоша навика,тоа не е дека сакам да каснам и да нервирам некој ама сум голема влечка..:S:kesa:

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, секогаш 5 минути порано одам, кај и да сум договорен, мразам некој да ме чека..:)))))))

Не доцнам никогаш, таква навика имам на време сум секогаш.:toe:

Ме мрзе јас да чекам па каснам понекогаш, зависи за што. ::D

Преферирам секаде да бидам точна и да не доцнам, бидејќи знам какво е чувството кога некој друг доцни, а ти чмаеш и го чекаш:tapp:...ми се случува некогаш да задоцнам, не викам не, ама ретко се случува и во принцип со оправдани причини.:pipi:

Се трудам секогаш да бидам точна и да не ме чекаат, бидејќи ни јас несакам да чекам. Но и покрај моите обиди сепак доста често ми се случува да задоцнам, особено кога ме чекаат другарките но тоа е најмногу на 5 мин. ( колку што ги чекам и јас нив ) :)

Скоро секогаш.
Колку и да се трудам да стигнам навреме пак се случува нешто во последен момент и мора да задоцнам.
:toe:

Некои луѓе се космички одредени да доцнат. Дојде времето да сватам дека и ја припаѓам меѓу нив.

зависи за што..у школо знам да каснам...а ако се чекаме со другари негде гледам јас да ги чекам нив, не они мене....

Back
На врв Bottom