Секогаш доцните или...?

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Порано дури и пред време стигнував.Сега е поинаку,доста често доцнам/ама не е повеќе од 10 минути.

За жал секогаш и секаде доцнам -.-многу ретко се случува да подранам или да стигнам на време.

Многу Ретко.
Се мрзам сам коа каснам, а може да замислам шо мислат тие што ме чекаат.

Не доцнам скоро никогаш, таква навика имам.:smir:

Секогаш стигнивам 5 минути порано, мразам доцнење, ме живцира, ме нервозира, ме иритира...итн... ира

абе маме му је**м сваки пут сум точен као швицарски сат!А на часови/школо секој втор ден сум закаснет по 30 мин и пак ни 1час не сум запишан :)

Најчесто каснат сите бидејки сакаат да испаднат КАСНАЧИ,демек види ме мене каснам....намерно не дека неможат да стигнат на време или дека се забораваат:nenene: најчесто е за да покажат дека се нешто...-.-

Иначе понекогаш знам да каснам,по некоја минута секако :)

Доцнам ко менструација

Ако дојдам на време, сигурно ми се случило нешто неочекувано.

Обично не каснам евентуално ако има гужва по улициве тогаш:)

Gledam da sum tocna, nekad docnam, nekad stignuvam porano, ali go tempiram vremeto, taka da mn mn mn cesto stignuvam bas tocno vo tolku vreme ako sme se dogovorile vo 9 vo 9 sum, ako sme se dogovorile vo 9 i 5, togas tamu sum vo 9 i 5, a epten malku kasnam (jadam pred da izlezam, ili piam sok neso i mi treba vreme )ili stignuvam porano (neam sto da praam doma, pa izlagam porano):pos2:

...Абе се случува да закаснам онака секоаш си викам...Ај бе уште малце ќе си поседам има време, или па ќе се забораам на ПиСи и у 5 за 12 ќе почнам да е спремам па нормално дека ќе закаснам!!!:toe:
..Али СЕ ТРУДАМ секогаш да стигнувам на време..... Освен тоа што скоро секој ден каснам у школо, е тоа ми е баш онака мана, дури прејдено ми е у навика:toe::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom