Секогаш доцните или...?

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
ЕпА вака КАСНАМ САМО НА УЧИЛИШТЕ! иначе за во град си сум доста редовен ;D

не секогаш ама често се случува и на сите им викам за 2 сек сум таму ама ... тие 2 сек некогаш траат цел саат :kesa: а не сакам да каснам.:pipi:

не доцнам никогаш знам како е кога чекаш некој затоа јас сум секогаш на време на договореното место

каснам ко луда и секогаш сите ми се лутат , што е нормално...т.е.сега се трудам да си ја оттргнам таа лоша навика,тоа не е дека сакам да каснам и да нервирам некој ама сум голема влечка..:S:kesa:

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, секогаш 5 минути порано одам, кај и да сум договорен, мразам некој да ме чека..:)))))))

Не доцнам никогаш, таква навика имам на време сум секогаш.:toe:

Ме мрзе јас да чекам па каснам понекогаш, зависи за што. ::D

Преферирам секаде да бидам точна и да не доцнам, бидејќи знам какво е чувството кога некој друг доцни, а ти чмаеш и го чекаш:tapp:...ми се случува некогаш да задоцнам, не викам не, ама ретко се случува и во принцип со оправдани причини.:pipi:

Се трудам секогаш да бидам точна и да не ме чекаат, бидејќи ни јас несакам да чекам. Но и покрај моите обиди сепак доста често ми се случува да задоцнам, особено кога ме чекаат другарките но тоа е најмногу на 5 мин. ( колку што ги чекам и јас нив ) :)

Скоро секогаш.
Колку и да се трудам да стигнам навреме пак се случува нешто во последен момент и мора да задоцнам.
:toe:

Некои луѓе се космички одредени да доцнат. Дојде времето да сватам дека и ја припаѓам меѓу нив.

зависи за што..у школо знам да каснам...а ако се чекаме со другари негде гледам јас да ги чекам нив, не они мене....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom