Ne sakam da me cekaat i ne sakam da cekam. toleriram 15 min docnenje pogolemoto docnenje go smetam za nepocituvanje. ima i isklucoci koga e zakrcen soobrakjajot no togas poveke od pola saat ne toleriram.
porano stalno kasnev sea poleka poleka se menuvam pa duri i podrannuvam nekad inace koa cekam zavisi koja licnost ja cekam.nekad ne cekam ic a nekad i po pola saat
KOGA TREBA DA IDAM NEKADE VO ODREDENO VREME SE NAVIVAM KO SAAT I SEKOGAS SUM TOCNA !!!ME NERVIRA DOCNENJE TIE STO DOCNAT REDOVNO, SE NEODGOVORNI I FLEGMATICNI LICNOSTI!!
Ne ne ne kasnam!! Moze e interesno da kasnis i da te cekaat site!! ali deka ne e ubavo ke svatis koga ti ke dojdes vo situacija da cekas nekogo sto kasni da dojde. fala bogu deka i mene mi se ima sluceno 1-2 pati da zakasnam nekade ali ne e sekojdnevno (fala bogu) :pop:
Najveke ja cenam tocnosta kaj lugeto!Jas vo princip nitu kasnam nitu sakam da mi kasnat,a moite bliski toa go znaat i ne docnat.
Toleriram samo nekolku (2-3)minuti.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.