Секогаш доцните или...?

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ја сум заостанат саат..сфаќаш..сеа пак зависи за што.Пример за у школо ќе биде чудо ти да ме видиш у 8 точно коа почиња час..а и тоа ретко,не ретко туку никад не се дешава скоро ја да дојдам порано у школо.А и коа ќе дојдам обично другарите слават што јас сум станала по некоја случајност порано,а не сум некоја голема спанка.А за други ствари као коа е за искачање е тогаш сум точна..дури некад и до минута..секунда де:)важно за школо повеќето оправдани/неоправдани ми се од тоа:)

Lelele :vozbud: podobro da ne spomnuvam hahha,mislam deka drustvoto moe najdobro bi me opisalo LOLZ ,ne e grev da zadocnis.... ama niednas ne sum stasal na vreme :kesa: I toa pobajagi pokasno... ppsssttt ova od mene ne ste go cule ;)

Ja sam kao sat shto kasni malo netachan ne sasvim! :)

многу ретко да закаснам...и мразам да чекам..

mrazam da cekam ama kasna prilcno dobro :toe:

Прашанјето е Зошто сите каснат а мразат да Чекаат????
- највероватно поради тоа што стрелките на часовникот идат од лево кон десно.
- а доколку стрелките на часовникот идае од десно кон лево тогаш времето изгубено во чеканје на сите ке и беше забавно...

Али сега засега немам по стабилен одговор на ова прашање ако има некој добар одговор нека ми каже...

Не глеам која е поентата да ги оставиш луѓето со саати да те чекаат...мислам,ако знаеш дека ти треба мнооооооооогу време да се спремиш-почни си со време.Секогаш на време сум на договореното време,зашто мразам да ме чекаат и да чекам и ме иритира кога 15мин ке дремам чекајќи!

Секогаш на време и несакам луѓе шо доцнат:ha:

ного ретко да задознам некаде... а за да чекам сам нема шанси, а така да сум со некој другар/ка би почекал, али не да го чекам цел ден :wink:

Секогаш доаѓам на време ваљда... можеби ми се има десено да закаснам некојпат ама се тоа поради оправдани причини :wink:

Секогаш доцнам :tapp: ,а коа чекам некого...повеќе од 5 - 10 мин. нема шанси да чекам :nenene:

Каснам само кога сум пред компјутер и тоа по 5-10мин, али сакам секогаш да сум точен!

Ja sekogas kasnam. Site me utepuvaat radi toa. Abe ne sum ziva ako ne zakasnam,a koga dojdam tocno na vreme site se krstat. :uvo: :nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom