Сеир : ФК Кометал веб сајт

• Креатор на темата Креатор на темата Batistuta
  • Време на започнување Време на започнување
Аман бе?! какви фацки сте биле еј не ми се верува. Мене како што ми личи Марјан најмногу ќар имал од лигава:smir:

Абе вие сте не сте нормални :nesvest:

Acid напиша:
ААААААААААААААААААААААААААААААААААА!

:pos: :pos: :pos: :pos:

plata.jpg

Чајна ја прима заслужената премија од 500 евра :pos::pos::pos::pos:

Аииииииииии Мац и Чајна во времето коа биле копиљаци. :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Ova sto se slucuva mnogu ne iznervira mene i moite soigraci i dokolku go fatime toj koj provalil vo klubskiot mail --- KE GO UBIEME!!!!!

Бати бе :D

хахахахахахха се помочав од смеење кај ви текнувало бе глупости и ние сме играле ама сме немале лига само пријателски утакмици :pos2::pos2::pos2:

хахахахахахха се помочав од смеење кај ви текнувало бе глупости и ние сме играле ама сме немале лига само пријателски утакмици :pos2::pos2::pos2:

Не озбилно, можеш и сам да си ставиш тајтл Модератор... можеби нема да стои долго ама па види вака, еден предлог. Можеш да со ставиш и да направиш скриншот. Се надевам тогаш ќе ти се исполни желбата и нема да замараш.

Re: Transferi
« Reply #58 on 1.26.04 at 23:54 »
[Modify] [Delete]

Mislam deka Maci nema da bide dobar vo FK Prolet,bidejki on ke bide dobar ali FK Prolet e mnogu slaba ekipa vo sustina,i zatoa ke bide Maci slab tamu ali sepak sega FK Prolet ke bide podobar vo sekoj slucaj kako mozese Maci da se sitne za 500 g krenbanani,sepak faktot govori deka ipak samo toa Maci go moze da go napravi,sepak to a e negovo on kako saka neka si pravi no mislam Maci se zaeba sto otide vo FK Prolet barem jas taka mislam toa moe mislece.Od Kekec
„Фудбалерски маички за цел тим„ - 1000 ден
Сендвич со кебапчиња од кај Злате - 100 ден
500 гр креНбанани - 500 ден
Да го имаш Маци во клуб - Бесценето
А за се друго постои Мастеркард

Играчот за врска, Трајковски Бојан е веќе подолго време болен. Тој има сипаници и добро е што ФК Пролет нема закажано пријателски во овој период, така што Трајковски нема ништо да пропушти. Бидејки ФК Пролет нема пари за клубски лекар, Трајковски мораше да посетува медицинско лице на свои трошкови. Се очекува за околу 7 дена да оздрави.

Сабота, 07 Фебруари 2004
ФК Пролет пред распад! Сеуште не е распаднат тимот, но шансите за тоа се доста изгледни. Се почна со пријателската против Аеродром на 06 Фебруари. Прво Цветковски се испокара со соиграчите и реши да игра за противникот. Во текот на мечот се испокараа меѓу себе и Трајковски, Керим и капитенот Здравески, по што натпреварот не го доживеа својот крај. Капак на се дојде и откажувањето на мечот со ФК Победа. Фудбалерите бесни на својот капитен, едногласно одлучија да не играат пријателска со Кометал наместо откажаниот официјален со Победа. На последната кавга се додаде и Драганов.

ааааааааааааааааа :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

RedEvil
Na web stranata nemoze covek nisto da vidi poradi prekrasnata drec-zelena pozadina

Fei Lee Pu
Aj sega videte! Ja popraviv, sega ne dreci!

acid
HAHAHAH, ne da drechi tuku oci pechi!
cheesy.gif

Filip, tolku li nemash oset za dizajn?

Спрема форумов можам да ги замислам само веб страниците :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom