Сега би сакал/а да имам секс со....?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Tonchie напиша:
Ја сеа би сакал да иам секс со девојка ми...
нешо се праи уште не ми се дава... невина сум... бла бла бла

В Бг думаме так: "Нема девоjки дека да не дават, има маже дека не могуват да си сакат" :P

Лорд, да сибеш, ма женкиве во последно време се прават големи пичлеми, не за друго, ај да речеме да се курца (не мене, не може, јас сум цар) дека е гром и убава онаа нашана манекенкана за Версаче што шетка на ФТВ, ама некое 155 цм, со мали цициња (не дека па тие не ми се мене најмерак,ама ради муабет) да се пичлеми исто и на ист начин небаре таа му ја челала мудата на господ, е не бива. А така се понашаат.
Ете на Тончи му се ебе, идат, се лапаат, драпаат (се надевам), можеи ја тарашка (шо знам), еден ден ќе се проебе ионака, па шо не со него? Дека е ваков или онаков? Па што тогаш воопшто губи време со него или нему му го одзема времето, а мадлаците му поплавуваат нака модро!

Garfield напиша:
Лорд, да сибеш, ма женкиве во последно време се прават големи пичлеми, не за друго, ај да речеме да се курца (не мене, не може, јас сум цар) дека е гром и убава онаа нашана манекенкана за Версаче што шетка на ФТВ, ама некое 155 цм, со мали цициња (не дека па тие не ми се мене најмерак,ама ради муабет) да се пичлеми исто и на ист начин небаре таа му ја челала мудата на господ, е не бива. А така се понашаат.
Ете на Тончи му се ебе, идат, се лапаат, драпаат (се надевам), можеи ја тарашка (шо знам), еден ден ќе се проебе ионака, па шо не со него? Дека е ваков или онаков? Па што тогаш воопшто губи време со него или нему му го одзема времето, а мадлаците му поплавуваат нака модро!

При нас не е така, почват да водат полов живот на 13-14 години и до 17-18 са навртеле разстоjaние от Стара Зарора до Скопие мерено в к....и глави, разврат и тва си е. Нема морал, гледат само каква кола караш и колко пари имаш. И колко са по убави, толко по са курветини. Редко да има некоа свесна. Нема униформи в училиште одат се едно са на модно ревjу и вместо ученическа чанта носат дамски чанти с червило и грим. Тва комунизма по си беше арно што имаше ред сега нема. До нејде сте прави што у Бг нема демокрација, ама не шо некоj ти се меси, то службите вече ги има само за парлама, ами што ние jа изродииме в свободија, всеки си прави какво си сака и мафиозите си одат по улицата без никоj да ги закача (малко се тепат по между си ама нека, добре че нема пострадали невинни до сега) и от ЕU ако знаjaт кав автогол си вкарват с нас хич нема ни земат нииде, ама не знаjaт.

Da ebnese nekoj nesto ovde ili samo ke se zbori i zbori i zbori....i .....

Абе наесен е свадбата ама она е веќе тука кај мене така да ја викам веќе женче/домаќинке.

Инаку еве ветуам ноу секс вит Мацедалиен унтил д јиар 2156, афтер дет мејби...

Абе дај шо даш ми се ебе та ми се рика ако има некоја кандидатка да се исчеша со мене:sekss: нека пиша пп

Ќе се начекам јас убаво за Мери Младеновска...до дека стасам ќе ја изгуби фотељата таа кучка:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom