Konstantin
Филозоф
Togas polesno ke ja legnes veruvaj mi. A kaj i da e za 6 meseci ke ostane bez fotelja.Wolf Pack напиша:Ќе се начекам јас убаво за Мери Младеновска...до дека стасам ќе ја изгуби фотељата таа кучка![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Togas polesno ke ja legnes veruvaj mi. A kaj i da e za 6 meseci ke ostane bez fotelja.Wolf Pack напиша:Ќе се начекам јас убаво за Мери Младеновска...до дека стасам ќе ја изгуби фотељата таа кучка![]()
Aceva напиша:Вардарче, време лети.![]()
koga se ostavi, koga ja prebole, pa odma sega da se zenis za druga.vardarce напиша:Лета, лета еве да речеме у ебаањето бев позадоволен пред да решам да се женам, као да ми клапна :raz:.
Pa i za nea mi velese deka bila mesnata.:kez:vardarce напиша:Кој праи тука муабет за таа охриѓанката, јас праам муабет за прао месо.
vardarce напиша:Лета, лета еве да речеме у ебаањето бев позадоволен пред да решам да се женам, као да ми клапна :raz:.
Wolf Pack напиша:Ќе се начекам јас убаво за Мери Младеновска...до дека стасам ќе ја изгуби фотељата таа кучка![]()
Da go pogagjame?mary_jane напиша:пак со Дајдооо..може и со уште некој али нема да го кажам
![]()
пробај али не верувам дека ќе погодитеJakov напиша:Da go pogagjame?
Почнувам да му завидувам на Дајдо.mary_jane напиша:пак со Дајдооо..може и со уште некој али нема да го кажам
![]()
немора да му завидуваш,можеби ти си другиот на листатаStormAngel напиша:Почнувам да му завидувам на Дајдо.
Дајдо јет асли маж гледам, лунки мери џејн често ја споменвит на темава.
Probaj pak, prviot pat ne pogodi.mary_jane напиша:немора да му завидуваш,можеби ти си другиот на листата![]()
Можеби, можеби.mary_jane напиша:немора да му завидуваш,можеби ти си другиот на листата![]()
ја се кладам дека е тончи..mary_jane напиша:пак со Дајдооо..може и со уште некој али нема да го кажам
![]()