Сега би сакал/а да имам секс со....?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Dani^^^ напиша:
Да имаш право-ја имам , а некој од што нема ќе смара(?!) на форум :) :) :) :) :)
ep-a sea dani vikaaat koj kako si ja naredil neli :)))))))))))

Mu$tRiK:P напиша:
Jenna_Jameson_March_2005_3120054272.jpg

:sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss:

Абе стар ти е календаров. :pos: :pos:

divine напиша:
Баш сега? Со комшијата ... :hump: :kez:

Блезеси ти.... мене сите комшики ми се оженија и отидоа во странство.... :icon_lol: :kez: :icon_lol:

vodkamixx напиша:
Абе стар ти е календаров. :pos: :pos:
Aбе не е толку стар, за една година шо ке се смени, една ко ниедна :pos: :pos:

Eko1 напиша:
Блезеси ти.... мене сите комшики ми се оженија и отидоа во странство.... :icon_lol: :kez: :icon_lol:

Мислиш ти се омажија? А и башка шо има врска тоа ... битна е желбата во муабетов ... :sekss: :pos: :pos: :pos:

divine напиша:
Мислиш ти се омажија? А и башка шо има врска тоа ... битна е желбата во муабетов ... :sekss: :pos: :pos: :pos:

Абе сеа јас не навлегувам во детаљи.... едната сите мислеа дека се омажи... но на крај испадна дека се оженила.... али то е сасвим друга приказна...:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

А за желба само штом се работи..... јас си сум реалиста.... тоа што можам тоа го посакувам и на крај го правам (нормално).... :sekss:

Dani^^^ напиша:
Да имаш право-ја имам , а некој од што нема ќе смара(?!) на форум :) :) :) :) :)
Смарам оти:kez: дркам:je: , ебам :sekss: кога сум таму во МК! :sekss: Вие ем сте таму, ем...аман, одете, па пишете во детали, ние, ете, да имаме што да читаме, во тоа, колумнето, за еротики. :star:

Garfield напиша:
Смарам оти:kez: дркам:je: , ебам :sekss: кога сум таму во МК! :sekss: Вие ем сте таму, ем...аман, одете, па пишете во детали, ние, ете, да имаме што да читаме, во тоа, колумнето, за еротики. :star:

Оди прочитај,веке напишав три.:sekss: :sekss: :kafe:

kikiki напиша:
Zasto si vaka diskreten? Moras da kazes:star:

Не е до дискрецијата....до мистеријата е ....секоја може да се најде во муабетов:kez:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom