Сега би сакал/а да имам секс со....?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Од бирача - нема јебача. Така да... дај шо ќе даеш, само нека е женско. Макар и жена ми.

со сузе турунџе.. ко шо ми е мрско, да ми смрскоти до смрт..

Ако ти е за мрскотење, земи ја онаа несудената балерина, шо ја замени Суза. Бетер е, брат.

u momentov bi sakal da ja roknam lila filipovska onaka e jebozovno oblecena na TV:je: :je: :blabla:

vardarce напиша:
Ноу секс тонајт одам да си легнам.

Не вели два пати НЕ!.... којзнае што ке сонуваш... слушам телепатите во Франција доста напредни постанале.... можеле да се инфилтрираат во сништа.... :sekss: :icon_lol:

Eko1 напиша:
Не вели два пати НЕ!.... којзнае што ке сонуваш... слушам телепатите во Франција доста напредни постанале.... можеле да се инфилтрираат во сништа.... :sekss: :icon_lol:
Не знаев дека Мацедалиен е и телепат. :)

Него, ја би ја опнал ферски Мила Јовович повеќе кратно.

Eko1 напиша:
Абе какви телепати, какви бакрачи јас сум веќе свршен чоек. Од неќни невестава спие кај мене и нема више настрани соништа туку само ќе сонувам шо ќе треба да се купи у петок од пазар.

vardarce напиша:
Абе какви телепати, какви бакрачи јас сум веќе свршен чоек. Од неќни невестава спие кај мене и нема више настрани соништа туку само ќе сонувам шо ќе треба да се купи у петок од пазар.

Епа супер.... се надевам дека ке спиеш ѓо топ :icon_lol: .... сепак за секој случај ти бидиси на штрек... иначе ај и јас да одам да му ја легнам... ако ти имаш "напад" ваљда мене нема да ме чепкаат тие опасни французи :pishtoldz

StormAngel напиша:
Не знаев дека Мацедалиен е и телепат. :)

Него, ја би ја опнал ферски Мила Јовович повеќе кратно.

Сторм те молам не ми вади муабети.... јас реков Французи.... Маце сеушта го мафта Македонскиот пасош .... а не е единствен човек во Франција.... а и ич не го спомнав никаде јас.... со плис стеј оф мај бек... ор ај вил атек енд ју донт уант дет :pishtoldz :icon_lol: :pishtoldz

Eko1 напиша:
Сторм те молам не ми вади муабети.... јас реков Французи.... Маце сеушта го мафта Македонскиот пасош .... а не е единствен човек во Франција.... а и ич не го спомнав никаде јас.... со плис стеј оф мај бек... ор ај вил атек енд ју донт уант дет :pishtoldz :icon_lol: :pishtoldz
Тем терем, тем тем тере те рем.
Ај гат да пауер. :)

So onoj koj prv ke mi dade zeleno.
Starting now.
:):):):):)

Селма Хајк од зверките

инаку со една личност шо ми е многу мила:je: :wub:

I allready have a winner, and 1st runner up.
I need 2nd runner up now.
:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom