Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
vardarce напиша:Ноу секс тонајт одам да си легнам.
Не знаев дека Мацедалиен е и телепат.Eko1 напиша:Не вели два пати НЕ!.... којзнае што ке сонуваш... слушам телепатите во Франција доста напредни постанале.... можеле да се инфилтрираат во сништа.... :sekss:![]()
Абе какви телепати, какви бакрачи јас сум веќе свршен чоек. Од неќни невестава спие кај мене и нема више настрани соништа туку само ќе сонувам шо ќе треба да се купи у петок од пазар.Eko1 напиша:Не вели два пати НЕ!.... којзнае што ке сонуваш... слушам телепатите во Франција доста напредни постанале.... можеле да се инфилтрираат во сништа.... :sekss:![]()
vardarce напиша:Абе какви телепати, какви бакрачи јас сум веќе свршен чоек. Од неќни невестава спие кај мене и нема више настрани соништа туку само ќе сонувам шо ќе треба да се купи у петок од пазар.
StormAngel напиша:Не знаев дека Мацедалиен е и телепат.
Него, ја би ја опнал ферски Мила Јовович повеќе кратно.
Тем терем, тем тем тере те рем.Eko1 напиша:Сторм те молам не ми вади муабети.... јас реков Французи.... Маце сеушта го мафта Македонскиот пасош .... а не е единствен човек во Франција.... а и ич не го спомнав никаде јас.... со плис стеј оф мај бек... ор ај вил атек енд ју донт уант дет :pishtoldz:pishtoldz
dajdo напиша:JAS ZNAM KOJ E :je: :je: