Се' за љубов? Ова "се'" и "љубов" отсекогаш сум мислел дека одат заедно. Јас давам се' ако и таа е спремна да даде. Ама јас не барам од некого да даде се' за љубов. Мислам, не буквално се'. Во моментов ги опфаќам и сите грозни и негрозни работи, буквално све.
"Љубов" и "се'" дејствуваат во две насоки тогаш кога ова "се'" е направено од срце.
Отприлика си имам граница кои работи можам да ги побарам и очекувам од личноста, а кои не. Исто е и кај мене. И јас си имам одредени работи кои можам да ги направам. Ама ќе напрам све за љубов, све шо ќе побара таа. Ако утре побара да ја направам косава со гел, ќе ја направам одма, затоа што знам некој се грижи за мојов изглед. Ако утре побара да ја скратам косава, ќе ја скратам. Ако побара некој за совет, ќе ја советувам. И да не побара ништо, јас ќе и дам све што сакам да и дам.
Ама има некои работи кои не може да се сменат. Не може некоја од мене да побара да навивам за друг клуб освен Милан, да читам списанија од напред наназад, да јадам пица со вилушка и нож, да престанам да гледам 24, тоа не е све за љубов.
Јас и утре ќе навивам за Милан, и засекогаш. Велат - никогаш не вели засекогаш, ама имам карактер барем за ова. Јас и утре ќе ги читам списанијата од назад нанапред, ќе јадам пица со раце и ќе гледам 24 во недела навечер.
Ама можам да испуштам утакмица од Милан ако излегвам со неа. Можам да испуштам и епизода од 24 за да излезам со неа. Едноставно, ако сметам дека ја сакам личноста со која сум и ако е вредно таквото жртвување; тогаш сум спремен на све.
Кога на жена не ја сакаш, ти ги шири нозете. Кога ќе и речиш дека ќе и дадеш се', нешто огромно, тогаш бега од вас. Ако ја најдиш таа што нема да избега кога ќе ја прашаш какви филмови гледа, уште на првиот состанок, е тогаш можеш да и подариш се останато.