Се умира ли од љубов?

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
ne se umira od ljubov ama ako iskreno sakas premnogu boli a da pomini bolkata ne pomaga niso zs ako vistinski si sakal nekoj i ako navistina ti zna4el vo zivotot tesko e da go odsakas i se ke te podseka na toa

Хм... Се умира од се или од ништо, зависи кој како гледа, но едно е јасно, на крај сите ке одиме таму, порано или подоцна.

Дали се умира од љубов? Според мене не. Без разлика кој колку го сакаш, има начини да се заврти нов лист и да се продожи со животот.

Umiranjeto od ljubov e strasna rabota.Iskreno ne sum cula i cisto sumjam deka nekoj umrel od ljubov.osven vo prikaznite.

ma nemaaa vezeee:) Ako bese taka, do sea site ke bea mrtvi:baeh: R.I.P pozz:) Ne se umira od ljubov, ako sakate da ve ubijamm javete mi see hh:helou::smir:

Зависи за кого како. За некој се умира, за некој не... :)

Се умира од љубов.... незнам кој и како ми кажуваше само знам дека девојката починала од X причини млада и дечково кога ја слушнал веста за смрта на девојката на лице место починал од срцев удар... тажно...

Знаете ли за некој кој умрел од љубов??

Во животот сум доживеала само два моменти во кои се умира од љубов. Љубовните приказни во кои човек умира од љубов, приказните за Ромео и Јулија, Тристан и Изолда итн итн. И приказната или вистина за лебедот кој умира жалејќи по својот партнер.

Има ли во нашиот вистински свет, вистина во изреката: Премногу љубов може да те убие?

Pa... Ljubovta moze da te ubie ako sam se ubies

Колку и да ви е чудно, докажано е дека ако човекот после одреден емоционален шок падне во тешка депресија од која нема да се лечи дека тоа ќе се финализира со смрт.Според мене, шок е изненадно да го изгубиш човекот кој што го љубиш, така што, од љубов е возможно да се умре по таа аналогија. :)

Сепак, кога би зборувала лично за себе, физички нема да умрам, но не гарантирам дека ќе останам со нормално психичко и емоционално здравје.
Зомбифицирање.

Секако дека се умира...
Си постојат некои така доста слаби душички шо не можат да гледаат како некој заради нив коси корни па мораат да се доискажат на било кој друг начин и си го бараат чарето со умирачки. Јас мислам дека убаво си прават тие, си се олеснуваат на најхрабар начин па не оставаат нас кукавиците да плачиме дека не можиме да се убиеме (што би рекла цимерицата моја со корушпа на глава ,,нема правда,,) И ТО

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom