Се што знаеш за членот над тебе

• Креатор на темата Креатор на темата KohlBass
  • Време на започнување Време на започнување
Столето ! :) .... помалку мислења има од мене :baeh: , 16 год и од Ср е

Има 16 години, регистриран е во Февруари 2007, има 3.728 мислења (повеќе од мене), моментално е онлајн, навива за Милан...и така. :)

Најверојатно се вика Елена.Регистрирана е на 07-07-2006 на форумот.Има 1,97 мислење на ден:vozbud:

Живее на најубава локација во градот...и толку

хаха братучет ми..епа вака...
се вика стефан, 2 година во орце е, навива за милан и обожава заедно да гледаме утакмици, секогаш ми помага во домашни математика:pos2: , има помала сестра......

Maца е у Орце 1 мислам, за Милан е ја иам на мсн, сестраи на росоњерка....

Стив навивач на Милан јеееееееее, сака добра музика мислам рок најмногу, работи во радио и има 19 години и то :pipi:

женско,21 год,регистрирана лани во октомври-вкупно мислења 1559

Сигурно навива за интер има досега 982 мислења и тоа.

Регистриран: Jan 2008, Години: 21, Мислења: 156 :pos:
И има добар аватар :)

Регистриран е во Јули 2006 (регистрирани сме во ист месец и иста година:)), има 17 години и 546 мислења, исклучена му е репутацијата и тоа. :)

Регистрирана во Јули 2006...... откачена е по некои постови ме потсеќа на мене...:smir:

полнолетна мислам :raz: .... ваљда ја сака мери џејн (која и да е :)) ... и знае германски изгледа според потписот

16 годишен дечко, сака тигри, го сака Милан и затоа го почитувам :smir:

21 година има, се вика кристина ја викаме кика, најважното кај неа е дека навива за милан, има сестра помала исто така на форумов, има завршено во орце николов, голем дел од времето го поминува на МСН и КГН, исто така сака да ремети луѓе по ХАЈ ФАЈВ

Maаааарко а.к.а математикааа... гледам увежбал математиката или е у заблуда :pos:
закон чоече,17 год. ги има, има хумор у него. Знам дека е патриотче. ПОчнува да игра на кајгана серверот. .. се ке пробаме не се секирај (=

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom