Се што знаеш за членот над тебе

• Креатор на темата Креатор на темата KohlBass
  • Време на започнување Време на започнување
Има 17 години учи во Орце...беше во 1цот сега е во 4ката....многу ме сака....
има зелени очи,низок е :) обожава да свири на гитара и да слуша музика...се вика Марко го викаат Марче...и тоа

17 годинки..сакам вампири...фина и убава девојка....супер репутација

се вика Бранко.учи во Орце,има 16 год и е втора година.живее во Кисела вода,најдобра другар му е била бонг..ај да не раскажувам се:)

Има 17 години и е бринета:icon_lol:, очигледно добро го познава THE_PIRAT :icon_lol:, има 3.748 мислења, регистрирана е во Февруари 2007 и со репутацијата е божество. :icon_lol:

Има 17 години учи во Орце...беше во 1цот сега е во 4ката....многу ме сака....
има зелени очи,низок е :) обожава да свири на гитара и да слуша музика...се вика Марко го викаат Марче...и тоа
е не сум до толку низок

женско е...
има 1050 мислења...
и многу чуден топик

Регистран во Јануари сменуваше едно чудо аватари последниов му е закон има 17 години брзо билда постови и ја сака 666 ката.

sega ke igra nelutise covece so rossonerka
ima 22 godini i od denes e patriot:pos2:

колку што слушнав 1ва е во орце и е сестра на росоњерката

Интересно бате кое од кога дојде на форумот ме засмева со неговите постови, ми се свига неговиот смисол за хумор. Патриот у срце, 17 год од ск и то.

16 години од струмица е.. столе се вика 2 година средно ... има убави усни меко секси газе :pipi: бушава коса ..има девојка не знам дали ја сака :pipi:... и се нервира на глупостите мои :)

Opasna devojka, stilish do max!!! Zabavna i interesna!!!

па лош тајтл , пишува на латиница , тазе член и одлична репутација

па може да стави поубав тигар како аватар (најдов преубави тигари ке ти ги пратам после :)) и многу го сакам зашто навива за Милан али добро е му текнува да пише на милан фан пофалби :pipi:

Многѕ симпатична девојка 21 година.. и навива за милан :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom